Koju Vi birate?

Top 5 boja kose za jesen 2023. za kojima žene luduju

Baš kao što lišće u jesen mijenja svoje ruho i očarava nas novim bojama, tako i žene odabiru da svoj izgled obogate promjenom boje kose.
Lifestyle / Moda | 20. 09. 2023. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žene diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju dolazak jeseni kako bi otkrile najnovije modne trendove u bojama kose te tako osvježile svoj izgled i zablistale u hladnijim mjesecima.

U ovom članku, zajedno ćemo istražiti top 5 boja kose za jesen 2023. godine koje su privukle pažnju te postale pravi hit među ženama! Krenimo!

1. Bakreno smeđa

Foto: Canva / Bakreno smeđa boja kose

Ova boje kose je apsolutni hit ove jeseni! Spoj toplih smeđih i bakrenih tonova, koji na kosi stvaraju crvenkastu nijansu, donosi čarobnu toplinu uz koju svaka žena izgleda sofisticirano. Bakreno smeđa kosa se ističe svojim sjajem i elegancijom te Vas čini pravom zvijezdom jesenskih trenutaka.

Biraju je žene koje imaju izgrađen stil i koje se ne boje ekspermentirati s novim trendovima. Idealna je za one koji žele biti u središtu pažnje no na lijep i suptilan način, zadržavajući svoju prirodnost.

2. Mliječno plava

Foto: Canva / Mliječno plava boja kose

Mliječno plava boja kose je univerzalna i uvijek u modi. Ova nijansa sa sobom nosi dozu elegancije i nježnosti koja će sigurno privući poglede gdje god se pojavite. Odražava čistoću i svježinu, te je biraju žene koje traže promjenu koja će im pomoći da izgledaju elegantno i jedinstveno.

Ove jeseni je jedna od top boja kose koje žene jedva čekaju isprobati. Ako se još uvijek premišljate oko ove boje za kosu, znajte da dobro stoji i svijetlom i tamnom tenu te ćete sigurno ostaviti neizbrisiv trag gdje god se pojavite.

3. Tamno čokoladna

Foto: Canva / Tamno čokoladna boja kose

Jedna od modernih boja kose za jesen 2023. je i tamno čokoladna koja svojom punoćom i elegancijom donosi dozu tajanstvenosti. Ova predivna boja naglašava Vašu osobnost ističući ljepotu na najbolji način. Jako dobro stoji na kratku i dugu kosu te svaku ženu čini neodoljivo privlačnom i moćnom.

Ako želite neku promjenu u tamniju boju kose, ova čokoladna nijansa je definitivno pravi izbor za Vas. Vjerujte, uz pravu frizuru koja odgovara Vašem obliku lica, ova boja će biti pravo remek djelo. 

4. Vanilla Chai 

Foto: Allure.com / Vanilla Chai boja za kosu

Ako se još uvijek niste spremni pozdraviti s ljetom, ova boje kose je za Vas. Nježna a ujedno i dominantna, pomoći će Vam da zračite posebnim šarmom koji će izazvati divljenje kod svih koji Vas sretnu. Podsjeća na trenutke uživanja i opuštanja te čini da se osjećate posebno.

Donosi notu topline i elegancije te je sve više žena bira za jesensku promjenu boje kose. Ako tražite nešto posebno, ova nijansa je kao stvorena za Vas te će Vam osim promjene na bolje, donijeti izgled koji će Vam pomoći da se istaknete u masi. 

5. Bronde

Foto: Canva / Bronde boja kose  

Jesen je godišnje doba koje slavi promjenu, a Bronde boja kose se savršeno uklapa u tu priču. Ova boja je mješavina nježne smeđe i blistave plave koje se stapaju i stvaraju savršenu ravnotežu između prirodnosti i modernog izgleda.

Takav spoj daje dozu tajanstvenosti Vašem izgledu koji će Vam pomoći da zasjate u jesenskom sjaju. Ako se odlučite za nju, pomoći će Vam da održite toplinu i sjaj u hladnijim mjesecima. I da, bit ćete zvijezda svakog jesenskog trenutka. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close