Kakva haljina

Šuput u riskantnom izdanju uštetala u 43. godinu

Cijelu kombinaciju začinila je niskim valovitim repom, šminkom koja je naglasila njezine oči te srebrnim visećim naušnicama i salonkama.
Lifestyle / Moda | 23. 09. 2022. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica, voditeljica i članica žirija showa "Supertalent" Maja Šuput proslavila je 43. rođendan u društvu svojeg supruga Nenada Tatarinova.

Bračni par odsjeo je i večerao u jednom luksuznom hotelu u Rijeci, a Šuput je otamo podijelila i fotografije.

Elegancija 

Za tu je prigodu odabrala crnu dugu usku haljinu od baršuna s opasnim prorezima, koji su svu pozornost usmjerili na Majine zavodljive atribute. Cijelu kombinaciju začinila je niskim valovitim repom, šminkom koja je naglasila njezine oči te srebrnim visećim naušnicama i salonkama, prenosi Showbuzz.

Nenad je pozirao u elegantnom crnom odijelu s bijelim prugicama, ispod kojeg je nosio bijelu košulju, a na nogama su mu se isticale crne lakirane mokasinke.

Ispod niza fotografija na kojima Šuput pozira sama našle su se i one zajedničke, na kojima poziraju sretno i zaljubljeno, pa je u opisu stajalo:

"Po prvi puta odlučila sam proslaviti rođendan samo sa svojim mužićem. Večeras samo ljubav. Vrijeme samo za nas".

Brojne čestitke

Njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić prvi je komentirao s emotikonom srca, a u nastavku su joj njezini obožavatelji čestitali rođendan i zaželjeli najljepše želje.

Maja se ovih dana vraća na male ekrane, i to u ulozi članice žirija showa "Supertalent", u kojem će joj i ove sezone društvo praviti Martina Tomčić, Davor Bilman, ali i pojačanje Fabijan Pavao Medvešek.

"Od ostalih članova žirija očekujem da ostanu točno onakvi kakvi jesu – Bilman je zaista u novoj životnoj mladosti i toliko je zabavan da je oko njega prisutna jedna nova energija, a Martina je jednostavno Martina i bez nje bi ovaj žiri bio krnji. Za Fabijana sam imala očekivanja da će se snaći, a on se iskazao već na drugom danu snimanja i toliko je bio super, toliko nas je oduševio i dao nam jednu mladenačku energiju. Nije naodmet ni što je lijep jer mi paše na Instagramu (smijeh). Stvarno smo super, ali naravno, ne mogu zaboraviti napomenuti da nam naš Janko nedostaje i nismo zaboravili njega ni naše gluparije u backstageu", otkrila je Maja za DNEVNIK.hr uoči početka emitiranja showa.

Kopirati
Drag cursor here to close