Dani partijanja

Što odjenuti na ljetne festivale i koncerte?

Lifestyle / Moda | 29. 06. 2023. u 19:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: iStock / Djevojke na festivalu

Nismo nabrojali ni do 3,a sezona ljetnih festovala je već krenula punom parom. Svi znamo da je festivalska moda jako posebna i imamo dva prijedloga kako da se odjenete za dane partijanja, a da vam i dalje bude udobno

Kad pomislimo na glazbene festivale odmah nam se sjetimo Kate Moss i svih legendarnih lookova koje je prikazala tijekom godina pohođenja Glastonbury festivala.

Kate Moss je doslovno izmislila festivalski look i učinila to da se djevojke posebno sređuju za ove događaje. Njen standardni potpis su bile gumene čizme ili neke gležnjače, kratke hlačice od trapera ili mikro mini haljine i puno dodataka koje je znalački kombinirala.

Danas je sve podređeno 90-ima i 2000-ima što ćete jasno vidjeti po ponudi svih poznatijih trgovina. Nose se crago traperice ili široke traperice s razderotinama, prenosi Lookbook.hr

Kombiniraju se s mikro topovima ili bodijima. Tenisice su zamijenile čizmice kao glavna obuća festivala, a više nitko ne nosi one popularne cvjetne krune. Sada su u modi šeširi, kape, marame..

Ako lutate u bespuću šarenila, složili smo vam dva zgodna looka u kojima će vam biti udobno i u kojima će biti festivalski chic u pravom smislu riječi.

Široke traperice

Cargo jeans je imao iznenadni povratak ovog proljeća i ovaj model su u svoje kolekcije uvrstile brojne poznate kuće.

Naravno da imate pristupačnije verzije na policama domaćih brendova. Kombinirajte ih s nekim crop topom ili korzetom kojih imate u ponudi svih brendova jer se radi o daleko najpopularnijem topu sezone. Look zaokružite s ribarskim šeširićem i dobrim parom naočala. Naravno ne zaboravite Conversice.

Može i šorc

Najpraktičniji ljetni komad koji svi imamo u ormaru su sigurno kratke hlačice od trapera.

Ove sezone ih na festivale nosimo u kombinaciji s bodijima ili s kupaćim kostimima koji će poslužiti umjesto bodija.

Poželjno je da budu u nekoj privlačnoj boji ili da imaju jako popularne proreze. Ovu jednostavnu kombinaciju začinite sa šeširom i upečatljivom torbom s resicama od brušene kože.

Kopirati
Drag cursor here to close