Wow

Selena Gomez nosi 'frizuru jeseni'

U posljednje vrijeme možemo reći da što su rukavi duži, kosa je kraća.
Lifestyle / Moda | 11. 10. 2023. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak nove sezone je uvijek odlično vrijeme za promjene. Od nove garderobe, modnih trendova i it komada koji će osvježiti naš omiljene jesenske klasike i transformirati našu garderobu do beauty trendova, jesen se ističe kao savršeno vrijeme za transformaciju looka.

Visoko na listi malih trikova uz pomoć kojih ćemo u trenu transformirati svoj look nalazi se nova frizura, prenosi Journal

Najčešća promjena je ona u obliku nove frizure, a ne odoljevaju joj ni poznate osobe. U posljednje vrijeme možemo reći da što su rukavi duži, kosa je kraća.

To znači da se u hladnijim mjesecima odlučujemo za kraće frizure. Uvijek u korak s trendovima, Selena Gomez jedna je od onih zvijezda koja se odlučila na šišanje.

Debitirala je s dugim bobom na humanitarnom događanju Rare Impact fonda njezinog brenda Rare Beauty. U stilu prave it djevojke, prvi je put pokazala novu frizuru u više odjevnih kombinacija.

Selenina bob frizura uredna je i dotjerana, podšišana točno na duljinu njezinih ramena i s razdjeljkom po sredini za još svježiji izgled.

Čini se da je elegantni izgled bio tema za njezin cjelokupni izgled za događaj, koji je sadržavao svu srebrnu i platinastu paletu boja – uključujući nakit, nokte i haljinu.

Premda je Selena Gomez nekoliko puta tijekom svoje duge karijere imala dugačku kosu, nešto u vezi s ovim rezom i njegovim tajmingom djeluje posebno revitalizirajuće i pomlađujuće.

Kopirati
Drag cursor here to close