Toliko šik da ćeš poželjeti

Preskočiti pranje kose? Naravno, "masne" frizure su hit

Svakodnevno pranje kose može učiniti više štete nego koristi, a malo suhog šampona može učiniti čuda
Lifestyle / Moda | 14. 04. 2021. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od aspekata naše beauty rutine koji se vjerojatno promijenio tijekom prošle godine koju smo proveli, a i dalje provodimo, većinom kod kuće, jest naša rutina njege kose. Zamijenili smo isfenirane pramenove čupavim frizurama, ostavili bojanje kose za onda kada je nužno i preskočili pranje kose u korist dodatnog drijemanja ujutro i Netflix maratona navečer, piše miss7.

Mokri izgled kose

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli sophie floyd (@sophfloyd)

Mokri izgled ne samo da prikriva čak i najmasniju kosu, već zapravo umjesto korištenja gela za kosu, isprobaj masku za kosu za dodatnu nahranjenost.

Povratak kopče

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ADELAIDE COLOUR SPECIALIST (@smallgirlbigblog)

Kopča za kosu se vratila i jednako je šik koliko i funkcionalna. Zakvači je blizu potiljka za moderan izgled.

Riblja pletenica

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli justine marjan (@justinemarjan)

Započni s zalizanim repom srednje visine, upleti kosu u riblju pletenicu (iako se možeš držati klasične pletenice, ako je lakše), a zatim prstima  razbaruši pletenicu kako bi dobila na volumenu.

Niska punđa

Tako uglađena, tako šik. Ova bezvremenska niska punđa moderno je oblikovana, a dodatak zlatnih naušnica i široke košulje čini je još više elegntnom. Svakodnevno pranje kose može napraviti štetu. Uklanja prirodna ulja i bez obzira na to koliko regeneratora stavljaš, zapravo isušuje kosu. Isto tako, odricanje visokih temperatura prilikom feniranja ili peglanja kose lijepa je mini pauza za naše pramenove. 

Svežnjevi

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Amanda Lee Hair (@amandaleehair)

Ovo sjajno prikriva masne korijene. Lgano skupi pramenove u središnjem dijelu gdje je kosa masnija, a zatim možeš postići volumen postavljanjem gumica visoko na tjemenu. Široka traka za kosu

Široka traka za kosu

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chloe Morello (@chloemorello)

Izjava o stilu i maksimalna pokrivenost kose u kombinaciji. Pametan izbor ako pokušavaš sakriti masne korijene. Doduše, nitko ne voli grub osjećaj na kosi. Čista kosa (čak i ako te nitko drugi ne može vidjeti) može biti izvrstan način da  se osjećaš bolje, motiviranije za zadatke, pa čak i posao kod kuće. Dobra vijest je da se možeš osjećati lijepo čak i kada kosu odmaraš od svakodnevnog pranja - a sve uz jednu genijalnu taktiku: lijepe, šik frizure za kosu nakon drugog (ili trećeg) dana od pranja kose.

Djelomično razbarušen rep

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli justine marjan (@justinemarjan)

Ovo spada negdje između uglađenog i opuštenog. Kosa je vezana unatrag čvrsto i uredno, ali rep je valovit i razbarušen.

Labavi čvor

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ashley Streicher (@streicherhair)

Prikrij masne korijene stavljajući ih u neuredni čvor. Pomalo razbarušene frizure već su mjesecima u trendu. Ne možeš poreći da pouzdani  trik sa malo suhog šampona ne može učiniti čuda. S druge strane, super zalizana kosa također je došla na svoje.

Visoka punđa

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ella Balinska (@ellabalinska)

Jednostavno, klasično i stilski. Sve začešljaj i izbacite u visoki rep, a zatim umotaj u jednostavnu, ali šik punđu. Od vrhunskih repova, pletenica i svih vrsta zabave u obliku polu-pundže, pronašli smo frizure koje ne zahtijevaju puno vremena ni stiliziranja za super izgled kada ti kosa nije svježe oprana, pa sada ne moraš brinuti ako nisi uspjela oprati kosu!

Kopirati
Drag cursor here to close