Budite u trendu

Ovo ljeto zadivite sve na plaži - pet kupaćih kostima za ovu sezonu

Koji je to uzorak popularniji no ikad, koje se to dvije boje bore za prijestolje popularnosti i što se dogodilo s jednodijelnim klasičnim crnim kupaćim, otkrijte u tekstu.
Lifestyle / Moda | 25. 05. 2020. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao pravi optimisti nadamo se da ćemo uskoro otvoriti sezonu kupanja, bilo u moru ili bazenu pa smo vam s toga izdvojili najzanimljivije uzorke za ovo ljeto, piše miss7.

Što se krojeva tiče preporučujemo da nosite one u kojima se osjećaš najudobnije i za koje vjerujete da vam najbolje pristaju. A koji je to uzorak popularniji no ikad, koje se to dvije boje bore za prijestolje popularnosti i što se dogodilo s jednodijelnim klasičnim crnim kupaćim, otkrijte u tekstu.

Ove će godine animalni uzorak zavladati plažama

Životinjsko carstvo

Čini se kako će ove godine animalni uzorak zavladati plažama i sunčalištima. Osim onih modela koji su u potpunosti ukrašeni životinjskim printom, tu su i nešto suptilniji modeli s izraženim ilustracijama egzotičnih i divljih životinja.

Na badiće prenijeli smo dašak magičnih tropskih vrtova

Tropski vrt

Cvjetni uzorak već je sezonama neizostavan ukras novih kolekcija kupaćih kostima, no ove godine umjesto romantičnih i pastelnih boja koje kreiraju dojam rascvjetanih livada, zakoračili smo u mračnu noć te na badiće prenijeli dašak magičnih tropskih vrtova.

Svaka nova sezona kupaćih kostima iznjedri i nove hit boje,

Boja prijestolja

Svaka nova sezona kupaćih kostima iznjedri i nove hit boje, a izgleda kako nas ove godine ipak očekuje borba za tron popularnosti između dva modela. Riječ je o kupaćim kostimima u žutoj boji te onima u boji cigle.

Kupaći kostim u žutoj boji ili onima u boji cigle.

Dok žuti modeli variraju od onih neonskih do blijedožutih, njihova konkurencija ima nešto uži raspon nijansi koji se kreće od zagasite narančaste do ružičaste boje zalaska sunca.

Pomaknuta klasika

Što se jednodijelnih kupaćih kostima tiče na njih možemo primijeniti sve trendove koje smo do sada spomenuli. No, postoji i jedan koji je vezan isključivo za njih.

Ove sezone iznimno su popularni crni kupaći kostimi s određenim twistom

Ove sezone iznimno su popularni crni kupaći kostimi s određenim twistom, bilo da je riječ o volanima, trakama, perforiranim dijelovima ili predimenzioniranim mašnama. Oni nam uistinu nude novi pogled na klasiku.

Sjaj na plaži

Za kraj prava poslastica - sjajni bikini ( i to doslovno). Moramo priznati kako su oni ideali za after party na plaži ili popodnevnu kavicu uz more!

U ovakvom bikiniju sigurni nećete proći nezamijećeno

A jedno je sigurno, u ovakvom bikiniju sigurni nećete proći nezamijećeno.

Kopirati
Drag cursor here to close