Beauty magija

Osjetite magiju Londona na Rimmel Look druženju

Na eventu je najavljena nova formula Rimmelovog bestsellera Lasting Finish pudera koja stiže uskoro na tržište.
Lifestyle / Moda | 18. 08. 2023. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Rimmel Look druženje

Sarajevska Galerija Roman Petrović ove subote bila je obojena u boje Londona uz Rimmel Look druženje. Poznati make up londonski brend Rimmel održao je cijelodnevni program u Galeriji koji je krunisan večernjim eventom uz zajedničko druženje i koktele.

Naime, svi oni koji su posjetili Galeriju u subotu 12.08. u periodu od 11-18h imali su priliku zasijati kao prava zvijezda uz šmikanje poznata dva make up artista Ajdina Fejzića i Farrah Beauty te dobiti korisne savjete kada su u pitanju make up trikovi, dok je od 18:00h satnica bila rezervirana za preko 50 zvanica koji su mogli uživati u zajedničkom druženju i koktelima.

Foto: PR / Rimmel Look

Na eventu su predstavljeni noviteti koji nas očekuju na brendu u predstojećem dijelu godine. Tačnije, najavljena je nova formula Rimmelovog bestsellera Lasting Finish pudera koja stiže uskoro na tržište. Sada još postojaniji sa unaprijeđenom formulom dugotrajnosti i nošenja čak do 35h. Pored toga, niacinamidi i hijaluronska kiselina doprinose hidrataciji kože i ne čine puder teškim na licu. Nova, bogata, prozračna, formula pudera jača barijeru kože, omogućava puno pokrivanje i održava kožu besprijekornom te djeluje kao stimulans hidrataciji.

Foto: PR / Rimmel Look druženje

Krajem prošle godine Rimmel je lansirao svoju prvu maskaru u kutiji, Thrill Seeker. U rujnu nas očekuju još dvije potpuno nove verzije Thrill maskare Pitch Black i Waterproof verzije. Sada za još veći i odvažajniji volumen uz ultra tamnu crnu boju bez osjećaja težine na trepavicama.

Posjetitelji su na eventu imali priliku probati ekskluzivno novitete koji nas očekuju. Sudeći po njihovim izrazima nisu mogli da sakriju oduševljenje i zaintrigiraju nas da sa nestrpljenjem čekamo drugi dio godine kada nam na tržište dolaze Rimmel noviteti.

Kopirati
Drag cursor here to close