Nova beauty priča

Otvorena Krema, prvi beauty concept store u Mostaru

Zavirite u novi beauty concept store koji ekskluzivno kod nas donosi najpopularniji beauty brend na svijetu!
Gospodarstvo / Flash | 30. 06. 2023. u 13:17 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvorena je nova beauty priča u Mostaru , Krema concept store, koja se u svom konceptu oslanja na clean beauty trend. Krema concept store komunicira s klijentima kroz dva aspekta, kao salon koji se bavi njegom lica kroz kozmetičke tretmane i kao beauty store u kojem klijentice mogu, po prvi puta u Bosni i Hercegovini, probati i kupiti Augustinus Bader liniju proizvoda za njegu kože lica i tijela. Salon i trgovina su svečano otvorene jučer, a povodom otvorenja Krema Beauty Concept Storea, osnivačica Aida Rebac i Tatjana Dragović, ekskluzivna distributerka Augustinus Bader brenda za cijelu regiju, uzvanicama su predstavile Augustinus Bader brend te su kroz treatment radionicu upoznale publiku s filozofijom i performansama proizvoda.

  / Foto:PR/Krema Beauty Concept Store

Krema Beauty Concept Store je nova It beauty adresa

Krema Beauty Concept store oduševit će sve ljubitelje clean beauty priča odnosno čistih proizvoda za njegu kože jer na svojim policama nudi isključivo takve brendove od Augustinus Bader brenda preko Bionike do Mesoestetic krema sa SPF faktorom koje ujedno njeguju i štite kožu lica od vanjskih faktora. Ponuda će se vremenom širiti, a osim u Krema beauty concept store-u proizvodi će uskoro biti dostupni i na njihovom web shopu.

Iza Kreme stoji Aida Rebac, dugogodišnja kozmetičarka i dobro poznata ekspertica za kožu u gradu Mostaru, koja je otvaranjem ovakvog koncepta nastojala sjediniti ljubav prema poslu, znanje stare škole i trend čiste kozmetike koja se svodi na izreku: manje je više.

  / Foto:PR Aida Rebac

Na pitanje koliko je važna pravilna i redovita profesionalna njega kože lice u svakoj godini života i da li pravilna njega kože lica može odgovoriti na znakove starenja kože, Aida Rebac kaže: “ Sve su to pitanja s kojima se u svom dugogodišnjem terapeutskom iskustvu susrećem. Ne postoji jedinstven odgovor s obzirom na to da je koža lica jedinstven organ koji zahtijeva personaliziranu njegu i iskren odnos i povjerenje terapeuta i klijenta. Isto tako, ako govorimo o problematičnoj koži lica tretmani i terapija orijentirani su na liječenje i prilagođavanje rutine njege kože lice kroz dan I noć. Moj fokus je potpuno iskustvo; nastojim ujediniti mudrost stare škole i prirodne ljepote s najnovijim kliničkim znanjem i rezultatima. Za mnoge od nas zdrava koža je usko povezana sa samopouzdanjem i brigom o sebi, s tim u vezi, prirodno je postaviti pitanje da li pravilna njega kože lica može odložiti proces starenja. Odgovor je apsolutno Da jer samo zdrava i njegovana koža lica može prirodno odgovoriti na vrijeme koje je ispred nas. Koža je ekosistem koji se mora promatrati iz više uglova kako bi se postigla ravnoteža, pa se tako u svim tretmanima i iskrenim razgovorom koji prethode svakom koraku u tretmanu, dotičem i tema koje su vezane za pravilnu ishranu, tjelovježbu, san i stres. Zato su tretmani i terapije individualno prilagođeni stanju kože lica.

  / Foto:PR Krema Beauty concept store

“Upravo je Augustinus Bader linija proizvoda za njegu kože lica i tijela dobar primjer same priče Krema Beauty Concept store-a jer je upravo on čist beauty brend, izvrsnih rezultata u kojeg se kunu mnogi beauty insajderi. Od sada ovaj brend ekskluzivno dostupan u Bosni I Hercegovini u Krema Beauty Concept Storeu, a uskoro I na našem web shop-u.”

  / Foto:PR:  Augustinus Bader Beauty Concept store


Augustinus Bader, najpoželjniji beauty brend na svijetu kojem se vjeruje

Profesor Augustinus Bader međunarodno je priznat biomedicinski znanstvenik i liječnik koji je više od 30 godina istraživao i razvijao tehnologije koje mijenjaju pravila igre i koje aktiviraju i iskorištavaju sposobnost tijela da ozdravi.⁠ Na ovom načelu zasniva se Trigger Factor Complex, ili TFC8®, patentirana i ekskluzivna Augustinus Bader tehnologija iza koje stoji više od 30 godina istraživanja, inovacija i kliničkih studija. ⁠Ova tehnologija uključuje preko 40 prirodnih aminokiselina, visokokvalitetnih vitamina i mnoštva sintetiziranih molekula koje se prirodno nalaze u tijelu. TFC8® dugoročno trenira kožu, vlasište i kosu, koristeći personalizirani pristup podržavanju urođenog potencijala tijela za obnovom.⁠

Rezultat koji se primjećuje je da koža izgleda i ono što je najvažnije, djeluje revitalizirano, osvježeno i zdravije u cjelini. Ovo je znanstveno potkrijepljena njega kože kojoj uistinu možete vjerovati.⁠

Krema Beauty Concept Store-a nalazi se u Mostaru u ulici Mostarskog bataljona bb (Korzo).

Kopirati
Drag cursor here to close