Budi IN

Još uvijek tražiš idealnu frizuru, razmisli o šiškama

Predlažemo da iskušaš 'sleepy fringe'. Ova frizura ima vintage vibru koja je trenutačno u trendu, a s njom ćeš djelovati opušteno i privlačno
Lifestyle / Moda | 19. 02. 2024. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ništa nije tako dobro kao probuditi se iz sna u toplom i udobnom krevetu, fino ušuškana ispod popluna. Sada pokušaj zamisliti kakva bi nam frizura u tom času izgledala savršeno, unatoč cijeloj noći u krevetu. E, pa kažu da je baš to 'sleepy fringe', odnosno "pospane šiške".

Ono što je izdvaja je uska, elegantna dužina koja pokriva trepavice i stvara sanjivu zavjesu preko kapaka. Osim toga, djeluje romantično i privlačno.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer)

Malo prerasla duljina daje osjećaj opuštenosti, nema potrebe za stalnim skraćivanjem šiški i ima onu vintage energiju 70-ih koja trenutačno dominira trendovima kad je riječ o kosi. Pospane šiške također nude svestranost kada je riječ o stajlingu.

Možeš ih začešljati u stranu i skloniti s lica za neku laganiju verziju frizure i manje uokvireno lice ili nositi šiške naprijed za maksimalnu teksturu i dramatičnost. Budući da najkraći dio šiški dolazi točno oko vrha nosa, to je savršen sezonski stil koji će bez šišanja izdržati cijelu zimu, a onda se pretvoriti u duže zavjesa šiške, baš na vrijeme za proljeće.

Evo 4 načina kako nositi 'sleepy fringe' Opušteno sa slojevima

Opušteno sa slojevima

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer)

Kovrčava sa Zvončica punđom

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bobby Eliot (@bobbyeliot)

Ošišano i čupavo

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by James Earnshaw Hair (@jhair_stylist)

Elegantno i 90-e

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Phillips (@maryphillips)

 

Kopirati
Drag cursor here to close