Modni hit

Bijela haljina košulja pravi je modni kameleon

I svima vama koji sada mislite „Pih, to zvuči dosadno“, razuvjerit ćemo vas!
Lifestyle / Moda | 06. 04. 2021. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moraš vjerovati svojoj garderobi i znati da čak i u lošim i nekreativnim danima imaš točno ono što ti treba kako bi ti se podiglo raspoloženje. Primjerice, komad u koji jednostavno moraš skliznuti i s kojim si odmah u savršenoj simbiozi te spremna za taj dan - ma što god da bude! I komad koji je toliko moderan da naš izgled bez ikakvog napora podiže na sljedeću razinu stila. Utopija? Ne, to je stvarnost, jer je trenutni omiljeni komad odjeće modno osviještenih žena sve to - i još puno više.

Taaadaaa, to je bijela košulja-haljina! Ovaj svestrani komad odjeće nikada nije u potpunosti nestao sa scene, a ipak slavi povratak u proljeće i ljeto 2021. godine. Naši omiljeni influenceri već nose ovu haljinu, a mi smo joj dali prioritetnu zvjezdicu na popisu za kupnju. Svejedno je li sportska ili elegantna - bijela haljina košulja ove je godine neizbježna!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli DESIGNDSCHUNGEL (@laura_noltemeyer)

I svima vama koji sada mislite „Pih, to zvuči dosadno“, razuvjerit ćemo vas! Košulja-haljina pravi je modni kameleon. Bilo kao seksi mini haljina ili u chic midi verziji - naš novi modni favorit  dolazi u doista mnogo varijanti. Na primjer, što kažeš na kratki komad s volančićima? To izgledu odmah daje onaj djevojački dodir. Proširena verzija klasične košulje, s druge strane, izgleda cool ali i superležerno, piše missZdrava.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Leonie Hanne (@leoniehanne)

A što se tiče materijala, eksperimentiranje je također dopušteno. Ono što uvijek ide je čvrsti pamuk, ali i nježni šifon ili fina svila čine da haljina košulja sjajno izgleda.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

 


Hype koji okružuje košulju-haljinu možemo predobro razumjeti, jer teško da je bilo koji dio toliko nekompliciran kad je riječ o stajlingu. Ako ti se više sviđa minimalistički stil, kombiniraj tenisice ili mokasinke s haljinom.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

 

Za one koji vole eksperimentirati s modom, remen oko struka, čizme iznad koljena i svi ostali modni dodaci savršeni su pratitelji. Fashionistice se također oslanjaju na modele s naglašenim ramenima ili čak kombiniraju s njima drugu haljinu ili suknju.


Kopirati
Drag cursor here to close