Nova moda pred vratima

Možete li odoljeti cipelama s kravljom šarom?

Ako postoji nešto što nam se najviše sviđa u svakom novom početku, a pogotovo u novogodišnjem, to je mogućnost promjene.
Lifestyle / Moda | 11. 01. 2022. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ima nešto u slingbacksicama što nas posebno privlači… možda njihova jednostavnost, šarenilo ili elegancija. U svakom slučaju, mi ih se ne možemo zasititi. Dovoljno su sofisticirane za poslovne prilike, za sve poslovne potrebe, a i fantastične su za svakodnevne opcije. Ukratko, kako god ih namjeravate nositi, par slingbacksica je klasičan.

No, kao i sve dobre stvari u vašem ormaru, klasika ne bi trebao biti eufemizam za dosadu! Tko kaže da morate nositi monokromatsku obuću ili spojiti crne cipele s torbicom iste boje? Ako postoji nešto što nam se najviše sviđa u svakom novom početku, a pogotovo u novogodišnjem, to je mogućnost promjene.

Zašto ne bismo promijenili malo stil i nosili nešto što se prije nismo usudili? Na primjer, biste li se usudili furati ove smeđo-bijele CamperLab slingbacksice s Farfetcha po sniženoj cijeni za 210 €?

Foto: PR / Možete li odoljeti cipelama s kravljom šarom?
Foto: PR / Možete li odoljeti cipelama s kravljom šarom?

Moramo priznati da u pomalo neobične i da malo podsjećaju na kopito, ali ako želite par cipela u kojima će vas definitivno svi zamijetiti, ovo ‘kravlje ludilo’ bi bilo pravi izbor, prenosi Elegant.hr.

Za one koji još nisu čuli za ovaj kreativni i ležerni brend, vrijeme je da se upoznate s njime. Više od 40 godina ova španjolska marka obuće teži stvaranju opuštenog, ali profinjenog stila, prelazeći granice izazovnim novim konceptima. Potičući vodeće dizajnere iz svijeta umjetnosti i mode, CamperLab je fan eksperimentalnog dizajna.

Nova godina, novi vi – postanite i vi fanovi modnih eksperimenata kupnjom ovih slingbacksica putem linka… ako se usudite.

Kopirati
Drag cursor here to close