Spoj ljepote i glamura

Infinia MASTER CLASS 2021 – Spoj ljepote i glamura u Mostaru

Kao i prošlih godina, i ovaj "Infinia MASTER CLASS 2021" je događaj koji privlači zanimanje i pozornost cijele regije.
Lifestyle / Moda | 30. 09. 2021. u 16:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći regionalni stručnjaci iz beauty industrije u Mostaru: Tea Flego iz Pule, Merjem Nuhić & Adna Hajdarević (Ters Bosanka) iz Sarajeva, Nina Novaković iz Beograda i Ivana Kardum iz Zagreba te gosti-predavači: Dea Leko iz Zagreba (osnivač i direktor Sajma vjenčanja), Dejana Rosuljaš (TV voditeljica i novinarka) iz Sarajeva, Bojana Mutić (influencerica i blogerica – Moda i Tako To) iz Banja Luke i Seid Masnica (TV urednik i voditelj) iz Mostara te na partiju dobrodošlice nastupit će poznata glazbenica Ana Rucner.

Već petu godinu za redom, Infinia d.o.o. iz Mostara organizira prestižni beauty događaj "Infinia MASTER CLASS". Ovaj događaj - spoj ljepote i glamura – stavlja naglasak na unapređenje poslovanja i stručnih znanja iz beauty industrije te promociju istog kroz marketing i društvene mreže.

Kao i prošlih godina, i ovaj "Infinia MASTER CLASS 2021" je događaj koji privlači zanimanje i pozornost cijele regije.

Gosti-predavači na ovom događaju su osobe koje su u samom vrhu regionalne beauty industrije. Jedna od njih je celebrity vizažistica Tea Flego koja je postala planetarno popularna ponajviše radi efektne transformacije izgleda svoje bake. Priču o glamuroznoj baki Liviji su prenijeli utjecajni Huffington Post, NBC, Cosmopolitan, Elle, The Telegraph, La Republica, Il Messaggero te američki ABC News.

Tea je inače vlasnica make-up studija u Puli, a do sada je radila na brojnim glazbenim i filmskim projektima te je gost/predavač i organizator mnogih master edukacija.

Uz Teu, svoje make up umijeće predstavit će i poznati bh dvojac Merjem Nuhić i Adna Hajdarević koje djeluju pod brendom Ters Bosanka. Ove dvije predivne djevojke koje su prepoznatljive po svom originalnom umijeću šminkanja i transformacijama izgleda ženskih lica, zajedničkim snagama uspješno upravljaju svojim biznisom u Sarajevu te su dio brojnih modnih i društvenih događaja u BiH i regiji.

Iz svijeta nail industrije dolazi nam predavačica Nina Novaković iz Beograda, licencirani međunarodni instruktor za nail art. Sa svojih samo 25 godine, Nina je jedna od najmlađih nail edukatorica u Europi koja vrlo uspješno gradi svoju međunarodnu karijeru.

Svoje umijeće i vještine modernog nail art-a na Infinia Master Class-u prezentirat će Ivana Kardum iz Zagreba. Ivana se već dugi niz godina bavi nail artom i nail dizajnom te je već odavno svrstavaju u regionalnog predvodnika inovativnih metoda u nail industriji.

Kako bi unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže, učesnice ovog događaja imat će priliku slušati od uspješnih i utjecajnih osoba iz oblasti društvenih mreža i marketinga Dejane Rosuljaš (TV voditeljice i novinarke) iz Sarajeva i Bojane Mutić (influencerice i blogerice – Moda i Tako To) iz Banja Luke. Također, svoje bogato iskustvo iz svijeta beauty industrije podijelit će Dea Leko iz Zagreba - osnivačica je i direktorica Sajma Vjenčanja koji traje već 10 godina.

Umijeće uspješnog prezentiranja svoga rada kroz javni nastup učesnicama ovog događaja prenijet će poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

Posebna gošća ovog događaje bit će glazbenica Ana Rucner.

“Infinia MASTER CLASS 2021“ godine održat će se od 8. – 10. 10. u Mostaru - u hotelu Mostar.

Zlatni sponzor ovog događaja je My Lovely Bag, a događaj su još sponzorski podržali Klas doo Sarajevo, MCI, Bioderma, Dermedic, Nivea, Callux BiH, Frizerland, Violeta, Afrodita Cosmetics, Nameks, Hotel Mostar, Leda, iBeauty, Vina Zadro (Pjenušac Domano), DM -drogerie markt, Poliklinika Vitalis, Nova Oprema, Kryolan, Mesoestetic, Lart Nails, Neo Nail, MK-color, Kryolan Make Up, Eurosan, Prirodna kozmetika Gloria, A2B Brza pošta, Avon Cosmetics, Skinstar šećerna pasta, Naturaldepil vosak, For.rest Resort Međugorje, Tisak Zrinjski, Madam Glam by Petra Nižić, Cvjetni studio Mostar, MakeUp Shop – hair&beauty i Noemi Lashes.

Učite od najboljih kako kvalitetan rad i strast spojiti u jednu vrstu lijepe umjetnosti i uspješnog biznisa.

Za prijave i sve druge informacije možete nas kontaktirati putem Facebooka, putem Instagrama, na mob. 063 620 355 ili putem mail-a [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close