Savjeti zlata vrijedni!

6 top savjeta za odabir pravih farmerki za Vaš oblik tijela

Farmerke su klasični odjevni predmet koji nikad ne izlazi iz mode, no ponekad je frustrirajuće pronaći odgovarajući par za određeni oblik tijela.
Lifestyle / Moda | 13. 10. 2023. u 14:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako i Vi muku mučite s pronalaženjem savršeno udobnih i modernih farmerki, ne brinite, jer ćemo Vam pružiti par korisnih stilskih savjeta. 

Uz savjete o odabiru pravih farmerki za Vaš oblik tijela, dodat ćemo i mišljenje modnih znalaca o najboljim kombinacijama koje idu uz njih. 

1. Oblik pješčanog sata

Žene s ovim oblikom tijela imaju uzak struk te izražene bokove i zadnjicu. Ako ste sretnica koja se može pohvaliti ovakvom figurom, birajte farmerke visokog struka i ravnih nogavica.

Takav model će naglasiti Vaše najbolje značajke te ćete u njima uvijek biti dotjerani i modno osviješteni. Možete ih kombinirati s košuljom koja ide u farmerke ili kratkim topom, kako bi dodatno istaknuli oblik pješčanog sata.

2. Oblik jabuke

Foto: Canva / Žena u farmerkama visokog struka

Žene koje imaju ovaj oblik tijela su najšire u srednjem dijelu tijelu te im najbolje odgovaraju farmerke sa srednjim ili visokim strukom, ravnih nogavica.

Izbjegavajte pretijesne modele te upotpunite odjevnu kombinaciju s nekom lepršavom košuljom ili tunikom kojom ćete postići uravnotežen izgled. Nemojte birati farmerke s niskim strukom, koliko god popularne bile jer ćete tako naglasiti područje trbuha i jastučića na leđima.

3.  Kruškolik oblik tijela

Ovo je oblik tijela kod kojeg žene imaju manji struk i šire bokove. Modeli ravnog kroja ili one koje se sužavaju pri dnu su savršen izbor za njih. Pobrinite se da birate tamne modele jer će Vam bolje stajati od svijetlih.

Također, ovakve modele je najbolje kombinirati sa strukiranom jaknicom koja će privući pažnju na gornji dio tijela. 

4. Dječačka figura 

Foto: Canva / Skinny farmerke

Za osobe s ovakvom figurom, idealne su skinny farmerke s visokim strukom. S bojama možete eksperimentirati te možete nositi i svjetlije i tamnije ovisno o prigodi. Možete ih kombinirati s običnim majicama i tenisicama za casual izgled ili sa štiklama ako želite podignuti kombinaciju na višu razinu. 

5. Plus size 

Plus size dame će najbolje izgledati u farmerkama srednje visine struka i ravnog kroja, koje će oblikovati njihovu figuru i pružiti im udobnost.

S dobrim parom farmerki možete kombinirati košulju ili tuniku omiljene boje te na nju dodati remen kako bi naglasili struk. Ovakva modna kombinacija je uvijek u modi a najvažnije je da ćete se u njoj osjećati ugodno. 

6. Sportski oblik tijela 

Foto: Canva / Žena u skinny farmerkama

Ovaj oblik tijela ne treba previše objašnjavati, dovoljno je reći da ovim sretnicama, svaka vrsta farmerki dobro stoji. Zbog svoje sportske figure, s mišićavim nogama i izraženom stražnjicom, najbolje im stoje skinny farmerke.

Ako odaberete one u svjetlijim bojama, dodatno ćete naglasiti savršeno definiranu stražnjicu. Na ovakve farmerke možete nositi obične majice i topove kojima ćete pokazati taj six pack i zavidnu figuru. Uz dobar par potpetica i moderan sako, mogu biti idealne i za opuštenu večernju kombinaciju. 

Savjet modnog stručnjaka

Ako ste niže građe, farmerke visokog struka mogu vizualno produljiti noge i pružiti dojam visine. Slobodno obujte pete kako bi dodatno produljili noge. Za više volumena na vrhu, odaberite lepršave košuljice ili veste. 

Na kraju

Razumijemo da je ponekad teško pronaći prave farmerke za Vaš oblik tijela no nadamo se da će Vam naši savjeti pomoći da zablistate u svakoj odjevnoj kombinaciji.

Nemojte zaboraviti modne dodatke i pravu obuću koja zaista može napraviti razliku. Najvažnije je da se u odjeći osjećate udobno i samopouzdano te da isprobavanjem raznih stilova pronađete onaj koji će Vam najbolje odgovarati!



Kopirati
Drag cursor here to close