Masterchef u Mostaru

Ivan Pažanin sprema kulinarski show u Mostaru

Kulinarski show  s masterchefom Ivanom Pažaninom u Mostaru
Lifestyle / Hrana | 09. 10. 2017. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm" koji će se održati drugog dana mostarskoga sajma „Good life“ u nedjelju, 29. listopada, od 11 do 14 sati, prigoda je za uživanje u raznovrsnim okusima svježe pripremljenih jela, priopćili su organizatori.  

Iz sajamske kuhinje jednoga od najpoznatijih masterchefova regije moći će se kušati zdravi obroci načinjeni od dmBio proizvoda.

Zahvaljujući spoju Pažaninovih kulinarskih vještina i pokroviteljstvu glavnog sponzora kulinarskog showa  dm-a, posjetitelji će degustirati besplatne zalogajčiće zdrave, ali i nadasve ukusne hrane.

"Pomilujte svoja nepca i otkrijte zanimljive kulinarske trikove pripreme gurmanskih delicija uz korištenje filtrirane vode iz BRITA vrčeva te spravljene u posuđu vrhunske kvalitete – Delimano. Posjetite Sajam za poboljšanje kvalitete života 'Good life' Mostar 2017, koji se po prvi put održava 28. i 29. listopada na 6. katu Mepas Malla", pozvali su organizatori iz agencije PRimera.  

Tridesettrogodišnji masterchef Ivan Pažanin široj javnosti je poznat iz RTL-og kulinarskog showa ''Tri, dva jedan-kuhaj!''.

Impresivna lista njegovih klijenata sastoji se od timova Formule 1, članova kraljevske obitelji, tenisača Novaka Đokovića, pa do filmskih zvijezda, a u inozemstvu se specijalizirao za mediteransku, francusku i talijansku kuhinju.

Kopirati
Drag cursor here to close