Adrenalinski turizam

Zip line Grude – Nova regionalna super atrakcija

Postavljanje druge linije zip line-a, duge oko 400 metara, planirano je u sljedećih 10-ak dana.
Lifestyle / Flash | 04. 08. 2019. u 16:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR  / Ilustracija

U sklopu već predstavljenog projekta izrade avanturističke infrastrukture na području Peć Mlini, općina Grude, postavljen je duži od dva planirana zip line-a.

Aktivni i ruralni turizam sve su traženiji među svjetskim turistima, a upravo područje zapadne Hercegovine idealno je za razvoj planinarenja, pješačenja, biciklizma, kanjoninga, slobodnog penjanja, ziplinea, ali i bogate gastronomske ponude, mirnog odmora u kućama s bazenima…

Odmah je izvršen i prvi probni spust oko 600 metara dugom linijom nad spektakularnim kanjonom i izvorištem rijeke Tihaljine, sa stalnim pogledom na 160-metarski zid nove via ferate, koju je SCORPIO tim napravio u sklopu istog projekta.

Izuzetno složeni zahvati na postavljanju preko pola tone teške čelične sajle nepristupačnim terenom, “borbom” sa dalekovodnom električnom linijom i temperaturama malo ispod 40 stupnjeva, rezultirali su uspjehom zahvaljujući suradnji glavnih sudionika u ovom projektu – kluba SCORPIO d.o.o. i preduzeća MINA d.o.o. koje su predvodili Edin Durmo i Tomo Stričević, te veoma kvalitetnom koordinacijom, koju je ispred općine Grude vodio gospodin Mile Pejić, projekt menadžer ovog velikog poduhvata u cijelosti, piše Grude-online.

Postavljanje druge linije zip line-a, duge oko 400 metara, planirano je u sljedećih 10-ak dana.

Kopirati
Drag cursor here to close