Patron župe

Željko Bebek i Gazde priredili u Potocima koncert za pamćenje

Lifestyle / Flash | 26. 06. 2017. u 12:00 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Potocima pokraj Mostara povodom obilježavanja patrona župe Presvetog Srca Isusova, održan je koncert tamburaškog sastava Gazde i Željka Bebeka & Afrodita benda.

Inače, mladi iz te župe drugu godinu za redom organiziraju koncertni spektakl, na oduševljenje mnogobrojnih žitelja naselja Potoci i njihovih gostiju.

''Na igralištu iza župne Crkve sinoć je uglas pjevalo najpoznatije stihove i više od 2.000 ljudi. Uz zvuke tambura, slasne zalogaje uživale se sve generacije. Ionako vruć hercegovački asfalt sinoć je dodatno užarila pjesma i ples najpoznatijih stihova. Uvertiru pred nastupe gostiju iz Hrvatske imali su župni tamburaši'', ističu organizatori.

Rijeke ljudi slile su se upravo zbog ovog događaja u bjelopoljsku kotlinu. Mnogi su došli iz Dubrovnika, Kiseljaka, Tomislavgrada....

''Nama ni kilometri nisu bili prepreka u želji da uživamo u ovome koncertu. Organizatori i brojni mladi volonteri potrudili su se da sve prođe u najboljem redu. I uistinu jeste. Hvala Vam na prelijepoj večeri uz želju da se na ovome nećete zaustaviti i da se ponovno vidimo iduće godine'', poručili su brojni gosti.

Kopirati
Drag cursor here to close