Konačna odluka u petak

Bliži se kraj zdravstvene agonije u HNŽ-u

Ukoliko Skupština sindikata usvoji ponudu ide se ka zaključenju Kolektivnog ugovora o pravima i obvezama poslodavca i radnika u oblasti zdravstva na teritoriji HNŽ na period od dvije godine
Lifestyle / Flash | 05. 05. 2021. u 08:54 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupština kao najviši organ reprezentativnog Nezavisnog sindikata zaposlenika SKB Mostar će na sjednici koja će se održati u petak donijeti Odluku o revidiranoj ponudi pregovaračkog tima Vlade HNŽ-a, rekli su za Bljesak.info sindikati zdravstvenih radnika u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Sindikalno predsjedništvo je jučer usvojilo revidirani prijedlog, koje je sada otišlo na Skupštinu.

''Ukoliko Skupština usvoji ponudu ide se ka zaključenju Kolektivnog ugovora o pravima i obvezama poslodavca i radnika u oblasti zdravstva na teritoriji HNŽ na period od dvije godine'', rečeno je za Bljesak.info iz Sindikata SKB Mostar.

Podsetimo, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, prošli tjedan je prihvatila konačnu ponudu Pregovaračkog tima Vlade.

''Konačna ponuda dostavljena je reprezentativnom Nezavisnom sindikatu zaposlenika SKB Mostar, te se očekuje njezino prihvaćanje i skoro potpisivanje Kolektivnog ugovora o pravima i obvezama poslodavaca i radnika u oblasti zdravstva na području HNŽ'', priopćeno je krajm prošlog tjedna iz Vlade HNŽ-a.

Podsjetimo, oko dvije i pol tisuće članova Nezavisnog strukovnog sindikata radnika u zdravstvu HNŽ-a i Nezavisnog sindikata zaposlenika SKB-a Mostar od 10. prosinca 2020. godine nalazi se u generalnom štrajku.

Kopirati
Drag cursor here to close