Horoskop

Zašto svi "mrze" blizance

Ako trebamo izdvojiti jedan horoskopski znak o kojem postoji najviše stereotipa onda su to svakako blizanci. O njima se priča da su dvolični, lažljivci, varalice i najomraženiji horoskopski znak, no zaslužuju li uistinu takav tretman?
Lifestyle / Flash | 26. 05. 2023. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoji razlog za mržnju blizanaca. Vjerovali ili ne, za to postoji objašnjenje, doduše u mitologiji. Poznata braća blizanci, Castor i Pollux, bili su identični u svakom pogledu - osim činjenice da je Castor bio smrtni sin kralja Tynfarusa, a Pollux Zeusov besmrtni sin.

Kad je Castor ubijen u bitci tijekom

Trojanskog rata, Pollux je bio prožet žalošću i krivnjom te je molio svog oca Zeusa da ovjekovječi Castora da prebiva na nebesima kroz vrijeme s njim. Zeus im je dopustio da svoje vrijeme podijele na nebesima i u Podzemlju. Drugim riječima, ljudi se boje blizanaca jer mogu živjeti u različitim carstvima - odzemlju i nebesima. Kako se može vjerovati osobi koja se može smijati grešnicima i plakati sa svecima?

Međutim, sposobnost prelaska između svjetova zapravo je dar. Omogućuje blizancima sposobnost da vide i shvate različite perspektive o stvarima, potičući njihovu dualističku prirodu da uvijek imaju otvoren um. Dakle, usprkos reputaciji hirovitosti ili dvoličnosti, uistinu se svodi na dualnost: Blizance je teško odrediti jer su doslovno dvostruka ličnost u jednom tijelu, piše miss7.

Zato o njima trema misliti ovako: S blizancima u svom krugu možete udvostručiti zadovoljstvo tako što ćete u jednoj osobi imati dva prijatelja!

Postoji li stvarni razlog za mržnju blizanaca?

Ne. No, istina je da blizance zapravo nije briga što se o njima priča! Tipično, dok se trude usredotočiti na stvarni razlog zbog kojeg su uznemireni, emocionalno su prešli na drugu dramu. Skloni su prelaziti s jedne stvari na drugu brže od većine, jer njihov um radi ubrzanim tempom.

Na kraju dana, usprkos silnim predrasudama koje postoje o blizancima, ovaj promjenjivi zračni znak ima za poručiti samo jedno: Znatiželjni smo, brbljavi, brzi, šarmantni i prilagodljivi. Ne mrzite nas, nego cijenite! 

Kopirati
Drag cursor here to close