Istraživanje

Zarada ovisi o veličini penisa?

Istraživanje je pokazalo da muškarci s duljinom penisa od oko 7.5 centimetara godišnje zarađuju u prosjeku oko 490 tisuća kuna.
Lifestyle / Flash | 20. 11. 2020. u 19:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stranica OnBuy.com provela je istraživanje koje je obuhvatilo 997 muškaraca kako bi provjerili postoji li veza između veličine penisa i iznosa koji zarađuju.

Muškarci su odgovarali na pitanja o poslu, plaći i veličini penisa, a prema rezultatima ovog istraživanja oni koji najviše zarađuju imaju najmanje penise, prenosi The Sun.

Istraživanje je pokazalo da muškarci s duljinom penisa od oko 7.5 centimetara godišnje zarađuju u prosjeku oko 490 tisuća kuna, dok oni s penisom dimenzija između 17 i 20 centimetara zarađuju u prosjeku od 150 do 240 tisuća kuna godišnje.

Što se tiče napredovanja na poslu, oni s prosječnom veličinom penisa od 10.2 cm imali su najveći broj promaknuća u posljednjih pet godina (u prosjeku 2.9).

Radnici koji se bave fizičkim radom činili su najveći udio onih s penisima veličine od 15 do 18 centimetara. Također, otkriveno je kako su oni u umjetničkim zanimanjima u prosjeku dobro obdareni te ih najveći udio ima penis veći od 17 centimetara.

Iako mogu dosta zaraditi, oni iz medicinske industrije najvjerojatnije imaju penis prosječne veličine.

Ako vam se ovi rezultati ne sviđaju, uvijek možete zaključiti da uzorak od samo 997 muškaraca ništa ne otkriva, prenosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close