Sklapanje braka

Za vjenčanje u Vijećnici potrebno izdvojiti 2.000 KM

Lifestyle / Flash | 15. 08. 2017. u 13:06 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako su Feni rekli iz JP "Sarajevo", već određeno vrijeme postoji ideja menadžmenta Sarajevske vijećnice da se u budućnosti organiziraju tzv. dani otvorenih vrata, gdje bi se određenim danima u godini omogućio besplatan ulaz u Vijećnicu za sve posjetitelje.

Još uvijek nije precizirano koji bi to bili dani u godini, ali će se vjerojatno vezati za neke bitne datume iz povijesti objekta i grada.

Također Vijećnica pruža i mogućnosti iznajmljivanje prostora što je definirano Pravilnikom o utvrđivanju kriterija i postupku za jednokratno iznajmljivanje prostora i opreme u objektu Vijećnice i organiziranju posjeta.

Zahtjevi za iznajmljivanjem prostora se razmatraju u skladu s kriterijima, te se tako ne odobrava bilo kakav događaj koji nije u skladu s duhom i reputacijom Vijećnice. U Pravilniku stoji da se ona ne može iznajmiti onim ljudima ili događajima koji mogu narušiti ugled Vijećnice, Sarajeva ili države.

Prostor u Vijećnici se, između ostalog, može iznajmiti za ceremoniju sklapanja braka što košta 2.340 KM a poželite li da vas uslika službeni fotograf cijena je 81,90 KM.

Obilazak unutrašnjosti objekta (aule, prvog sprata i suterena gdje se nalazi muzejski prostor) i razgledanje svih izložbi i postavki koje se u tom trenutku nalaze u Vijećnici košta od 3 do 10 KM, dok je cijena VIP karte (s katalogom) 35 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close