Prognoza

Za vikend i do 30 stupnjeva

Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano veći dio dana.
Lifestyle / Flash | 29. 09. 2023. u 14:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas je pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove je bilo magle.

Temperature zraka izmjerene u 14.00 sati: Bjelašnica 10; Ivan-sedlo 19; Sokolac 20; Bihać i Bugojno 23; Livno, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 24; Banja Luka 25; Drvar, Neum, Tuzla i Zvornik 26; Široki Brijeg, Trebinje i Zenica 27; Mostar i Stolac 28 stupnjeva.

Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno sunčano veći dio dana. U Po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. U poslijepodnevnim i večernjim satima se očekuje povećanje oblačnosti sa sjevera što tijekom noći na nedjelju lokalno može uvjetovati slabu kišu u sjevernim, središnjim i istočnim područjima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu zemlje do 19. Najviša dnevna uglavnom između 22 i 28, na jugu zemlje do 30 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 8, a najviša dnevna oko 24 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close