Vremenska prognoza

Vikend sunčan i ugodan

Vikend će biti sunčan s ugodnim temperaturama.
Lifestyle / Flash | 09. 09. 2021. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Bosni malo do umjereno oblačno vrijeme. Nešto više oblaka očekuje u jutarnjim satima. U Hercegovini umjereno do pretežno oblačno uz mogućnost i slabog lokalnog pljuska. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u petak, 10. rujna, u Bosni i Hercegovini bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost.

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 30 stupnjeva.

Također i u subotu, 11. rujna, u našoj zemlji očekuje se pretežno sunčano prijepodne. Povećanje oblačnosti u drugoj polovici dana. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stupanj.

Posljednjeg dana vikenda, u nedjelju, 12. rujna, u BiH bit će malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu do 31 stupnja, priopćeno je iz FHMZBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close