Ne želi platiti

VIDEO | U Srbiji pijanog svećenika iznose iz Lidla

Svećenik je radnike ovog marketa uvjeravao da mu robu koju je uzeo u marketu ne naplate i pri tom odnesu u automobil. Nakon dužeg odbijanja osoblja da mu pomognu u namjeri da otuđi robu, svećenik je sjeo i prosvjedova.
Lifestyle / Flash | 30. 03. 2022. u 20:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva policajca koji iznose svećenika Srpske pravoslavne crkve iz "Lidla" zbog nedoličnog ponašanja, scena je kojoj su prije dva dana u 19 sati posvjedočili mnogobrojni stanovnici Inđije. Sada se pojavio i video snimka, prenosi Nova.rs.

Na video snimci se vidi svećenik koji sjedi na podu trgovine i govori da mu nisu ukazali dostojanstvo. Potom se vide i dvojica policajaca, koji su ga uhvatili za noge i iznijeli iz trgovine do policijskog automobila.

Kako je prenio lokalni portal Inmedija riječi očevidaca, svećenik je radnike ovog marketa uvjeravao da mu robu koju je uzeo u marketu ne naplate i pri tom odnesu u automobil. Nakon dužeg odbijanja osoblja da mu pomognu u namjeri da otuđi robu, svećenik je sjeo i prosvjedova. Kako bi ga urazumili, akciji uvjeravanja da odustane od namjere priključili su se i kupci koji su se zatekli tu, na svećenikovo odbijanje da plati, radnicima marketa nije preostalo ništa drugo nego da pozovu policiju.

„Ovo je tragično, svećenik u mantiji s križem oko vrata u vrijeme posta, vidno pripit sjedi u marketu i traži da mu se pokloni roba koju je uzeo i ne želi ju platiti“, kaže starija gospođa koja je svjedočila incidentu, prenosi N1.

“Nisu svi svećenici ovako bahati, ja sam vjernik i znam mnoge svećenike koji su umjereni, dobronamjerni i pošteni ljudi prije svega. Šta se dogodilo i dalje ne mogu da povjerujem”, riječi su jednog od kupaca koji se zatekao u vrijeme incidenta.

Nakon dužeg uvjeravanja svećenika da odustane od namjere uzimanja robe bez plaćanja i prosvjeda, policiji nije preostalo ništa drugo nego da iznesu svećenika iz marketa.

Eparhija sremska i Srpska pravoslavna crkva do sada se nisu oglasili povodom ovog incidenta.

Video možete pogledati OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close