Slavio rođendan pa prepio

Milkman došao pijan na turnir

"Igram samo da bih mogao financijski podržati svoju djecu. I njih sam iznevjerio, a to mi je najgore," izjavio je "Milkman"
Sport / Ostali sportovi | 09. 03. 2022. u 10:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čovjek se zove Robert Milkins i profesionalni je igrač snookera. Ušao je u povijest ovog sporta kada je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. godine napravio break od 147 poena, u meču protiv Marka Selbyja. Postao je tada tek šesti igrač koji je postigao maksimum na turniru, a prvi koji je to postigao u kvalifikacijama. Da stvar bude zanimljivija, Robert je izgubio taj meč. Poznat pod nadimkom The Milkman, je često imao problema sa dugovima, nedostatkom motivacije uz to, volio je "malo i popiti" kako se to obično kaže kod nas.

Milkins se tako pojavio na turniru kojem je domaćin Turska u vidno alkoholiziranom stanju.Svemu je prethodilo maratonsko pijančevanje kojim je obilježio proslavu svog 46. rođendana. Milkins se upustio u svađu s VIP gostima, ali i s predsjednikom Svjetske bilijarske i snooker federacije Jasonom Fergusonom. Prije toga je pao u toaletu i ozlijedio bradu, nakon čega je završio u bolnici na ispumpavanju želuca.

"Previše sam popio, nisam siguran što se dogodilo. Bio sam u takvom stanju da nisam znao gdje sam. Slavio sam rođendan i dugo pio. To nije opravdanje. Mogu se samo ispričati svim gostima koje sam uvrijedio. Ne znam tko su oni. Moje ponašanje bilo je neprihvatljivo. Spreman sam prihvatiti bilo kakav oblik kazne. Ovo se neće ponoviti", rekao je Milkins, koji je brzo ispao s turnira kad se napokon doveo u stanje da može igrati.

"Igram samo da bih mogao financijski podržati svoju djecu. I njih sam iznevjerio, a to mi je najgore," izjavio je "Milkman"

Kopirati
Drag cursor here to close