Hvala!

VIDEO | Mama hvala ti za sve - Pjesma na dar za Majčin dan

Lifestyle / Flash | 14. 05. 2017. u 07:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Mama hvala ti za sve" naziv je nove skladbe skupine B-Stars koja djeluje u sklopu plesnog studija B-Dance. Pjesmu su izveli na ovogodišnjim Malim melodijama Mostara i osvojili nagradu za najbolji scenski nastup.

Pjesmu autorski – stihove, glazbu i aranžman - potpisuje voditeljica grupe Željka Zovko.

''Pjesmu 'Mama hvala ti za sve' je pjesma koju sam posvetila svojoj mami, ali je ujedno i svojevrstan poklon svim majkama za Majčin dan. Od prvog trenutka kad su B-Starsice čule pjesmu izrazito im je prirasla srcu’’, izjavila je Željka.

Također, Željka je istaknula kako je za pjesmu urađen i video spot koji je sniman na više lokacija u staroj tvrđavi Počitelja i okolici čiju režiju potpisuje Goran Popović, a snimanje i montiranje odradila je Daniela Antičić.

Inače, članice ove grupe nastupaju na raznim dječjim festivalima, koncertima, glazbeno-scenskim programima, te su im nastupi uvijek popraćeni originalnim i prigodnim koreografijama.

Grupa je zamišljena na način da se glazbeni program ostvaruje njegujući dječju glazbenu i scensku kreativnost, glazbenu pedagogiju te popularizira glazbenu umjetnost kroz pjevanje i ples.

Kopirati
Drag cursor here to close