Otkrio David

Victoria Beckham već 25 godina jede isti obrok

"Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekime tko jede istu hranu već 25 godina.''
Lifestyle / Flash | 01. 02. 2022. u 21:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Victoria Beckham već godinama održava vitku liniju, a njezin suprug David progovorio je o tome kako se modna dizajnerica hrani. U podcastu River Cafe Table 4 požalio se da Victoria već 25 godina jede isto jelo. Voli ribu pripremljenu na žaru i povrće kuhano na pari.

Bivši nogometaš kaže da voli eksperimentirati u kuhinji, a da njegova supruga rijetko odstupa od svog jelovnika, prenosi Index.

"Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekime tko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko će napraviti iznimku", rekao je David.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Jedino kada je htjela pojesti nešto s mog tanjura je bilo kada je nosila našu kćer Harper i to je bilo nevjerojatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sjećam se o kojoj se hrani radilo, no znam da to nije jela otad", dodaje.

Nedavno je bio sam kod kuće i otkrio je da se počastio finom hranom.

"Prilično nedavno sam bio u izolaciji pet dana jer sam boravio u Italiji i Victorijini roditelji su imali zabavu, no nisam zbog toga mogao ići. Tako da nikog nije bilo doma osim mene i to mi se sviđalo. Pojeo sam dva najnevjerojatnija komada mesa. Popio sam neko divno vino kojim sam se počastio i popodne sam gledao nogomet", kaže David.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Nakon vina i nogometa David si je pripremio hranu na roštilju te kaže da su mu takva popodneva i večeri najdraže.

Već ranije je Victoria otkrila da ne jede hranu pripremljenu na ulju, maslacu i umacima te da izbjegava crveno meso i mliječne proizvode. Najviše voli, kaže, tostirani kruh ili kuhano povrće na pari s malo začina.

"Za većinu restorana vjerojatno sam najgora mora. Obožavam povrće kuhano na pari. Volim kuhati hranu na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili umake", rekla je Victoria, koja svakodnevno vježba.

Kopirati
Drag cursor here to close