Sinergija otvara koncert!

Veliko zanimanje za koncert Halida Bešlića u Ljubuškom

Koncert će započeti već u 20:30 sati nastupom odlične grupe Sinergija, jedne od najboljih na ovim prostorima za live nastupe.
Lifestyle / Flash | 23. 06. 2021. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pravi glazbeni spektakl očekuje publiku naredni četvrtak, 1.7. na stadionu Babovac u Ljubuškom kada će koncert održati jedna od najvećih bh glazbenih legendi - Halid Bešlić.

''Zanimanje za koncert je dosta veliko i mnogisu već kupili svoje ulaznice, koje su dostupne u prodaji na nekoliko mjesta u Hercegovini- caffe bar Bell Ami (Ljubuški), Pivnica (Međugorje), Grand caffe (Posušje), info pult MepasMall-a (Mostar) i online preko kupikartu.ba'', kazali su organizatori iz agencija PRimera.

Svojim samostalnim koncertom u Ljubuškom, prvim nakon dugo vremena, Halid Bešlić će bez sumnje oduševiti vjernu publiku u Bosni i Hercegovini.

Koncert će započeti već u 20:30 sati nastupom odlične grupe Sinergija, jedne od najboljih na ovim prostorima za live nastupe.

Legenda narodne glazbe Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i kod mlađe publike. U svojih više od 40 godina pjevačke karijere objavio je više od 20 albuma, a u svom opusu ima gotovo 200 pjesama.
Radijskim eterom trenutno vlada njegov duet sa Indirom Levak „Iskra“, bez kojeg, kako su izvođači kazali, više neće biti derneka.

''Pravi dernek se očekuje i na koncertu u Ljubuškom, stoga poziv publici da ne propuste ovaj vrhunski događaj i na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu'', poručili su organizatori iz agencije PRimera
Koncert će se održati pod generalnim sponzorstvom BH Telecoma koji svoju društvenu odgovornost iskazuje kroz potporu svim važnim kulturnim manifestacijama u zemlji, pa tako i ovom događaju.

Sponzori koncerta su: Mostarsko pivo, voda Hercegovka i Delta security.

Medijski promotori: bljesak.info, hercegovina.info, Običan radio i Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close