chapecoense sindrom

Umrla od straha: Glumica Jennifer Lawrence na letu za Berlin

Lifestyle / Flash | 07. 12. 2016. u 12:34 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prilikom nedavnog leta iz Pariza u Berlin, hollywoodska glumica Jennifer Lawrence doživjela je smrtni strah, najblaže rečeno.

Sjediti često i dugo u zrakoplovu, njezina je svakodnevnica: snimanja, festivali, nastupi - sve to zahtijeva putovanja s kraja na kraj svijeta.

Let između Pariza i Berlina zasigurno spada u kraće relacije za Jennifer (1,5 sat), ali ovaj put je dobitnica Oscara uistinu osjetila što znači 'strah od letenja', prenose njemački mediji.

Naime, Jennifer Lawrence (26) je skupa s filmskim partnerom Chrisom Prattom (37) krenula na predstavljanje njihova najnovijeg filma „Passengers“.

"Jedna vrata u prostoru za prtljagu, ispod nas, su se otvorila za vrijeme leta. Zvukovi koji su do nas dolazili bili su jezivi. Zrakoplov se stalno ljuljao s jedne strane na drugu. Prvi put sam imala smrtni strah", kazala je kasnije glumica.

"Potpuno razumijem ukoliko se netko tako uplaši, jer u tim trenucima pomisliš kako takvi tehnički problemi mogu biti fatalni. Posebno nakon drame brazilskih nogometaša. Shvatiš kako život može biti uistinu kratak", kaže Pratt, koji je čitavo vrijeme pokušavao umiriti svoju kolegicu.

Kopirati
Drag cursor here to close