Utorak, 17.10.2023.

U Mostaru se otvara ured Experience centar za mlade

Centar nudi nekoliko programa razmjene studenata i aplikanata, od onih koji su bazirani na upoznavanju kulture i jezika zemlje partnera do plaćene stručne prakse i usavršavanja.
Lifestyle / Flash | 16. 10. 2023. u 08:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Experience centar za mlade vas poziva na svečanost otvaranja ureda u Mostaru u utorak 17.10.2023. u 12 sati u ulici Stjepana Radića ( preko puta kampusa Sveučilišta). Mostar se tako pridružuje obitelji vodeće regionalne organizacije za rad i školovanje studenata u inozemstvu.

Posredstvom Experience centra za mlade više od 7.860 studenata realiziralo je programe kulturološke razmjene bazirane na putovanjima u inozemstvo, te su na taj način ostvarili stručno usavršavanje kroz rad prije svega u SAD-u, Kanadi i Njemačkoj.

Ovaj Centar nudi nekoliko programa razmjene studenata i aplikanata, od onih koji su bazirani na upoznavanju kulture i jezika zemlje partnera do plaćene stručne prakse i usavršavanja.

Foto: PR / Experience centar za mlade

Važno je naglasiti da se programi prilagođavaju željama i potrebama aplikanata i korisnika. Svi se realiziraju u partnerskim tvrtkama u inozemstvu, pomno biranim po kriteriju renomiranosti u poslovnom svijetu.

Naši uredi su otvoreni u svim univerzitetskim gradovima, a od utorka i u Mostaru te na taj način pokušavamo uvijek biti dostupni studentima i mladim ljudima.

Od 12 do 17 sati su dobrodošli svi koji žele saznati više o radu centra, a naši koordinatori će vam dati sve potrebne informacije o radu u inozemstvu i putovanju koje ćeš pamtiti do kraja života.

Službenu web stranicu možete posjetiti na: https://experienceusa.ba/

Izjavu za medije dat će gđica Emina Mujanić, program koordinator, a planirana je u 12.30 sati. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte na broj +387 60 30 43 158 te na mail [email protected].

Radujemo se Vašem dolasku!

Kopirati
Drag cursor here to close