Elon prekinuo s Amber

T(r)esla se brda, rodio se miš: Musk se razišao s Amber Heard

Lifestyle / Flash | 07. 08. 2017. u 19:41 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je prije nekoliko tjedana otac glumice Amber Heard (31) izjavio kako je ona jako zaljubljena u inovatora i poduzetnika Elona Muska (46) te da želi obitelj s njim, čini se da je njihova veza gotova.

Navodno je milijunaš i vlasnik tvrtke "Tesla Motors" odlučio prekinuti s Amber te je iz Australije odletio natrag u Ameriku.

Navodno je Elon prekinuo vezu jer mu se nije svidjelo ponašanje 30-godišnje plavokose glumice. Izvor blizak milijarderu izjavio je:

‘Čuo je određene stvari o njenom ponašanju koje mu se nisu svidjele. Amber može biti jako manipulativna i sebična.’

Biznismen koji drži do svog ugleda smatra da je glumica previše provokativna pa bi to moglo narušiti njegovu sliku u javnosti. Par je navodno prekinuo prošli tjedan što je Amber jako pogodilo pa je u posljednje vrijeme jako loše.

Amber u Australiji snima film "Justice league", a on joj je neko vrijeme pravio društvo. Čak ju je upoznao sa svojom djecom te su se družili, ali nije potrajalo.

Sydney is such a beautiful city

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) onMay 29, 2017 at 8:52pm PDT

"Njih su dvoje jako ozbiljni jedno oko drugoga. Ona bi se voljela udati, znam da planira imati djecu i da se oboje žele skrasiti zajedno", izjavio je nedavno Amberin otac David.

No, čini se da je Elonu dosta braka i djece. On je bio u braku prvo s kanadskom njiževnicom Justine Wilson (44), s kojom ima petero djece - 13-godišnje blizance Griffina i Xaviera te 11-godišnje trojke Damiana, Saxona i Kaija. Dva puta bio je u braku s britanskom glumicom Talulah Riley (31) s kojom nije imao djece.

Amber se prošle godine rastala od Johnnyja Deppa (54), kojeg je optužila za verbalno i fizičko zlostavljanje. Nakon što je dramatičan razvod završio zabranom prilaska, Amber je utjehu našla u milijarderu Musku.

Meet Mera #aquaman ??: @jasinboland

A post shared by Amber Heard (@amberheard) onMay 19, 2017 at 11:40am PDT

Kopirati
Drag cursor here to close