U ritmu noći

Tjedan u Hercegovini rezerviran za neka od najvećih imena Balkana

Tople noći, vreli dani, ne'ko će se opeći...
Lifestyle / Flash | 06. 08. 2019. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zašto čekati vikend kada se može zabavljati cijeli tjedan, moto je pravih partijanera, a njihove želje vlasnici mjesta za zabavu ispunjavaju na najbolji mogući način.

Tako će ova srijeda za Mostarce biti pravo malo ludilo, jer će u Dalekoj obali moći uživati u srijedu, 7. Kolovoza u Breakdown Party All day All Night koji će biti prava mala priprema za koncert popularne Maye Berović.

Pjevačica koja već odavno vlada regijom, a svoj je intenzitet popularnosti pojačala suradnjom sa najvećim zvijezdama Balkana Jala Bratom i Buba Corellijem zabavit će Daleku obalu u subotu 10. kolovoza.

Kako dobiti najbolji spoj kraja i početka tjedna, odgovor znaju u Aqua Parku Havana. U nedjelju, 11. kolovoza Aleksandra Prijović predstavit će se nakon porodiljne pauze, a dan iza nje, u ponedjeljak 12. kolovoza uvijek savršeni Saša Matić obilježit će ovo ljeto nizom svojih hitova.

''Vremenom sam posto glavna faca na Balkanu'' stih je koji najbolje opisuje pjevača koji će nastupiti u subotu 10. kolovoza u Noćnom klubu Bumerang u Čitluku. Riječ je, naravno, o maštovitom MC Stojanu i njegovim hitovima Šalji broj, 100%, La Miami, Alo, Udahni duboko...

U Bumerangu će gosti također u srijedu uživati u White Sensation Partyju uz posebnog gosta Dj Matea.

Ljubušaci su spremni za doček ''Starog lava'' pod zvjezdanim nebom koji dolazi u petak 9. kolovoza u Noćni klub Diamond. Željko Samardžić ima priliku još jednom pokazati zašto je jedan od najomiljenijih pjevača na ovom području i u čitavoj regiji.

Dan poslije Samardžića, u subotu 10. kolovoza ekipa u Diamondu uživat će u Massive Glow partyju koji je poznat kao jedan od najluđih provoda u klubovima.

Nema stajanja za Livnjake, zato će gosti u Elite Night Clubu uživati već u utorak, 6. kolovoza, u hitovima Mile Kitića.

''Šta ti fali kad ti ništa ne fali'', stihovi su u kojima se može pronaći svaka žena kojoj pjeva Nedeljko Bajić Baja, a tako će se ovoga petka, 9. kolovoza, osjećati gosti Gaudeamus kluba u Posušju uz najveće hitove popularnog Baje. Subota, 10. kolovoz, u Gaudeamusu je rezervirana za novi album ''Made in Balkan'' i Relju Popovića.

Elements club & lounge u Tomislavgradu se drži one da su ljetne noći uvijek vrele pa je osigurao i DJ program za svaku večer ovoga tjedna. DJ Scyla, DJ Taramba i DJ Sylvester samo su neki od DJ-eva koji će puštati najbolju domaću glazbu u ovome klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close