od 14. do 18.ožujka

Socijalni radnici HNŽ obilježili Tjedan socijalnog rada

Lifestyle / Flash | 22. 03. 2016. u 14:49 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje/udruga socijalnih radnika HNŽ je u razdoblju od 14. do 18.ožujka obilježila Tjedan socijalnog rada, gdje je aktivno sudjelovala u obilježavanju Međunarodnog dana socijalnih radnika.

Centralna manifestacija Međunarodnog dana socijalnih radnika je održana 15.ožujka u Sarajevu u organizaciji Saveza socijalnih radnika Federacije BIH i Fakulteta političkih nauka Sarajevo, a uz podršku OSCE. Tema ovogodišnjeg skupa je bila „Ljudsko dostojanstvo iz perspektive migrantske krize“.

Dana 17.ožujka Udruženje/udrugama socijalnih radnka HNŽ je u suradnji sa Udruženjima/udrugama socijalnih radnika Hercegbosanske Županije, Unsko- sanske županije i predstavnicima centara za socijalni rad Županije Zapadnohercegovačke, u Tomislavgradu organiziralo okrugli stol „Položaj i uloga socijalnog rada i socijalnih radnika u FBIH“, na kojem se mogla čuti problematika sa kojom se susreću socijalni radnici u svakodnevnom radu i o prijedlozima za Zakon o socijalnoj djelatnosti Federacije BIH.

Udruženje/udruga socijalnih radnika HNŽ je profesionalno udruženje/udruga socijalnih radnika, koja ima za cilj ostvarivanje prava socijalnih radnika i njihovog što profesionalnijeg stručnog rada.

Kopirati
Drag cursor here to close