Moda

Slavne ljepotice zbog kojih se mijenjaju stilovi i trendovi

Lifestyle / Flash | 19. 09. 2016. u 08:03 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavne ljepotice imaju mnogobrojne privilegije, a jedna od najzabavnijih sigurno je ta da uživaju u prekrasnoj dizajnerskoj odjeći kada god požele. No neke glumice i zvijezde znaju složiti odličan styling najobičnijim krpicama pristupačnih brendova, a neke neće uspjeti bez obzira na zarađene milijune. Zato se one najbolje izdvajaju, stvaraju nove trendove pa čak i same uspješno dizajniraju

Selena Gomez

Pop zvijezda Selena Gomez učinila je sve da je prestanu gledati kao slatkicu i u tome je uspjela. S 98 milijuna pratitelja na Instagramu i potpunom promjenom stylinga postala je jedna od najmodernije odjevenih zvijezda, a to joj je donijelo ugovor s modnom kućom Louis Vuitton.

'Nekako sam uvijek naginjala klasičnom stilu odijevanja, ali sada više riskiram', rekla je 24-godišnja pjevačica za magazin People i dodala da ima veliku sreću što surađuje sa stilisticom Kate Young. Upravo je ona zaslužna za potpuni makeover slavne pjevačice zbog kojeg je sada svi primjećuju i doživljavaju kao mladu djevojku koja ima stila.

Beyonce

Bilo da nastupa, šeće se crvenim tepihom ili objavljuje prekrasne fotografije u trendi krpicama s kćerkicom Blue Ivy, Beyonce je uvijek kraljica stila kojoj se svi dive.

Kada je primala nagradu vijeća Fashion Designers of America koje ju je proglasilo ovogodišnjom modnom ikonom, Beyonce je poručila da modu vidi kao sredstvo koje vam može pomoći da lakše shvatite tko ste i što želite u životu.

Rihanna

Komade koje nosi prelijepa pjevačica s Barbadosa mnogi ne mogu ni zamisliti na sebi, ali jedinstven modni stil koji je stvorila s godinama stavlja je na vrh liste zvijezda s najviše stila. Rado prihvaća nove trendove pa je među prvim zvijezdama isfurala korzet preko odjeće.

Modna odvažnost završila je i suradnjom s jednom od najpoznatijih dizajnera cipela ikada - Manolom Blahnikom. Dizajnirala je capsule kolekciju od trapera, ali i Fenty x za Pumu koja je odmah rasprodana.

Jennifer Lopez

Ponekad potpuno šokira minijaturnim haljinama i oskudnim krpicama, ali ne može se poreći da ima nešto posebno u njezinu stilu odijevanja.

No za modni uzlet nije zaslužna sama, već stilist Rob Zangardi, uz pomoć Mariel Haenn. Za časopis People Zangardi je otkrio tri ključna elementa zbog kojih njezin styling uvijek ima smisla: odlična torba, još bolje cipele i besprijekorna frizura.

Blake Lively

Nikako ne voli da je se uspoređuje s likom Serene Van der Woodsen koji je utjelovila u seriji 'Tračerica', ali holivudska miljenica upravo tako djeluje – prelijepa mlada žena koja zna što joj najbolje stoji.

Zbog toga je postala muza slavnog Christiana Louboutina, a vrlo često dizajnerima daje prijedloge kako bi trebala izgledati haljina koju će nositi. Osim toga, jedna je od rijetkih glumica koja stylinge radi sama i ne oslanja se previše na savjete stilista.

Gigi Hadid i Kendall Jenner

Nerazdvojne prijateljice koje su preko noći postale it djevojke, poharale modne piste te nosile prestižne revije i još uza sve to postale Viktorijine anđelice. Iako je Kendall Jenner odrastala pod povećalom zahvaljujući reality showu svoje obitelji Kardashian, uspjela se odmaknuti i gradi karijeru modela.

Jednako tako, Gigi se nije dala omesti i ignorirala je negativne komentare da nema tijelo za vrhunsku manekenku pa djevojke sada zajedno uživaju u svijetu mode i odabirom stylinga često su inspiracija obožavateljica diljem svijeta.

Ashley Graham

Plus size manekenka koja ne prestaje oduševljavati ljepotom i samopouzdanjem ruši sve barijere pred sobom. Uzdrmala je svijet manekenstva nakon što je postala prva manekenka većeg konfekcijskog broja koja je krasila naslovnicu u kupaćem kostimu poznatog časopisa Sports Illustrated. Za People rekla je kako joj je ta kampanja preokrenula život i da joj do sada nije prilazilo toliko muškaraca kako bi je pozdravili i dali joj podršku.

Victoria Beckham

Nekadašnja spajsica daleko je dogurala, odbacila dekoltirane uske haljine i stvorila svoj brend koji odiše elegancijom.

Svaka nova kolekcija koju kreira dobiva pohvalu više, a pročišćene linije s pomaknutim detaljima obožavaju mnogobrojne zvijezde poput Eve Longorije.

Jessica Alba

Glumica i uspješna poslovna žena davno je zaslužila titulu modne ikone, a njezin nepogrešiv osjećaj za modu, spajanje naizgled nespojivog i stylinga koji na prvi pogled djeluju kao da se ne trudi previše stavljaju je na vrh liste najbolje odjevenih žena u Hollywoodu.

Diane Kruger

Na glumicu Diane Kruger uvijek se može modno računati i gotovo nikada neće pogriješiti odabirom haljina za crveni tepih. Nenametljiva, ali uvijek drugačija od ostalih, ova holivudska zvijezda svaki put iznenadi malo drugačijim stilom. Istovremeno elegantna i izazovna, prekrasna Diane uvijek je uz bok australskim kolegicama Naomi Watts i Cate Blanchett te zasluženo godinama dominira na crvenom tepihu.

Kopirati
Drag cursor here to close