Red Bull predstavlja Brown Sugar RnB: Velika potražnja za ulaznicama za novogodišnji spektakl

Red Bull predstavlja Brown Sugar RnB: Velika potražnja za ulaznicama za novogodišnji spektakl

Lifestyle / Flash | 26. 12. 2019. u 15:59 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Bull u novom specijalnom izdanju predstavlja novogodišnji Brown Sugar RnB u sarajevskom Domu mladih. Najavu da će Novu godinu 2020. moći dočekati uz RnB i hip hop sarajevska publika dočekala je s oduševljenjem, a prva dva kontingenta karata rasprodana su u rekordnom roku te je već popunjeno skoro 70% kapaciteta Doma mladih.

''Ideja je da glavnom gradu ponudimo jednu novu opciju novogodišnje zabave. Koncept događaja je klupskog karaktera i na ovaj način slavimo kraj jedne veoma uspješne godine s velikim brojem kvalitetnih evenata koje smo ponudili publici. Veselimo se publici iz BiH i regije, koja u velikom broju iskazuje zanimanje i najavljuje svoj dolazak'', kažu DJ Soul i Merakoon iz Brown Sugar RnB dvojca.

U godini koja je na isteku Brown Sugar RnB je svojim zvukom 'prodrmao' brojne lokacije u Sarajevu i BiH, a za najluđu noć skupa sa specijalnim gostima najavljuju spektakl uz najveće RnB, hip hop i plesne klasike. Koristeći iskustva s ranijih događaja, organizatori su maksimalno pojednostavili sistem nabavke karata i omogućili veoma povoljne cijene za novogodišnje slavlje.

Prvi kontingent ulaznica po cijeni od 10 KM ''planuo'' je u rekordnom roku, a uslijedio je i veoma dobar odziv za karte od 15 KM koje su također rasprodane. Ulaznice su sada u prodaji po cijeni od 20 KM, a partneri i sponzori projekta su se veoma brzo aktivirali da u blagdansko vrijeme nagrade svoje potrošače.

Svi koji svoje ulaznice kupe online koristeći UniCredit Bank kartice, uz svaku kupljenu kartu dobit će i jednu pozivnicu za novogodišnju proslavu u Domu mladih. Ova olakšica za korisnike UniCredit Bank kartica vrijedi do kraja dana u nedjelju 29.12. ili dok ulaznice ne budu rasprodane.

Svi koji su već kupili karte po 15 KM, mogu pratiti Instagram profile RedBullBiH i BrownsugarRnB te osvojiti posebne nagrade i pogodnosti. Na Facebook stranici eventa će uskoro početi i rezervacija stolova za ovu posebnu noć u Domu mladih.

Karte su trenutno u prodaji u sistemu kupikartu.ba te u sarajevskom kafe baru Opera. Trenutna cijena ulaznice je 20 KM (s uključenom konzumacijom). Karte će se po ovoj cijeni prodavati do isteka zaliha ili do popunjavanja planiranog kapaciteta prostora.

I ovaj put organizatori obećavaju vrhunsku produkciju događaja uz audiovizualni ugođaj poput onog kakav su donijela prethodna izdanja ovog popularnog serijala, u Domu mladih preuređenom s posebnim naglaskom na novogodišnju tematiku.

Kopirati
Drag cursor here to close