Intuicija

Pun Mjesec 7. siječnja: Podiže se razina napetosti

I Mars i retrogradni Merkur mogu biti izazovna kombinacija u kojoj se osjećamo zaglavljeno, maglovito i zbunjeno. Naši umovi možda ponavljaju igru ili nam je možda teško ići naprijed.
Lifestyle / Flash | 06. 01. 2023. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pun Mjesec u Raku događa se 7. siječnja i pada u vodeni, intuitivni znak Raka. Mars i Merkur se kreću retrogradno, tako da nas napeta energija koja pristiže potiče da se krećemo polako, da ponovno prilagodimo način na koji smo razmišljali o stvarima i da provodimo vrijeme otkrivajući skrivene istine koje su možda zakopane u nama, piše Atma.

Ovo je prvi pun Mjesec u godini i pod njim se podsjećamo na vlastitu hrabrost, odanost i spremnost da zaštitimo one koje volimo. Možda ćemo morati na neki način vježbati ove vještine ili zapamtiti da ih doista posjedujemo.

Žestina u energiji

Energija Raka često se prikazuje kao meka i osjetljiva, ali u njoj postoji i žestina. Žestina koja nam omogućuje da ustanemo i zaštitimo sve ono što volimo i što nam je bitno.

Sada je dobro vrijeme da se podsjetimo na ono što nam je uistinu važno i do čega nam je uistinu stalo. Što je moja motivacija? Zašto radim to što radim?

Gdje god vas ova linija pitanja zateče, ovaj prvi pun Mjesec u godini je odlično vrijeme da razmislite o načinima kako unijeti više usklađenosti u svoj život.

Aktivacija ovog punog Mjeseca događa se točno usred retrogradnog Marsa i Merkura i mogla bi podići razinu napetosti.

I Mars i retrogradni Merkur mogu biti izazovna kombinacija u kojoj se osjećamo zaglavljeno, maglovito i zbunjeno. Naši umovi možda ponavljaju igru ili nam je možda teško ići naprijed. Možda čak osjećamo da za svaki korak naprijed koji napravimo, moramo napraviti nekoliko koraka unatrag.

Ne morate znati sve odgovore

Ova maglovita, zaostala energija može se činiti posebno neugodnom tijekom ovog punog Mjeseca, ali imati određenu svijest o tome može pomoći. Nemojte se prisiljavati da donosite odluke ili se obvezujete na stvari i oslobodite se očekivanja da znate sve odgovore.

Razmislite možete li se pomiriti s tim da ne znate sve. Razmislite možete li otpustiti kontrolu. A ako vam se nešto ne čini kako treba, nemojte se bojati postavljati pitanja ili napraviti stanku prije nego što nastavite. Također biste mogli izbjeći obvezivanje na dugoročne planove.

Sva ta retrogradna energija potiče nas da se krećemo polako, da ponovno prilagodimo način na koji smo razmišljali o stvarima i da provodimo vrijeme otkrivajući skrivene istine koje su možda zakopane u nama. Iako dolazi s maglovitošću i zbunjenošću, zapravo je divno vrijeme da uđete unutra, razmislite i ponovno se povežete sa svim dijelovima sebe koji su bili zaboravljeni.

Osjetljivost

Poštujte sve osjetljivosti koje se pojave u ovom trenutku. Dopustite ovoj osjetljivosti da bude vodič za veće suosjećanje i ljubav prema sebi. Dopustite svojoj osjetljivosti da vas upozori na ono što vaše srce možda pokušava komunicirati s vama.

Na temelju energije pod ovim punim Mjesecom, vjerojatno nas srce vodi da se malo više otvorimo i otpustimo neke od granica koje su mu nametnute.

Pod ovim punim Mjesecom moguć je rast i širenje svijesti. Rast je upisan u kod svakog živog bića na ovoj planeti. Sve stvari rastu. Sve stvari imaju urođenu i neukrotivu želju za rastom. I mi nismo drugačiji.

Rast i širenje naša su svrha, a to se događa htjeli mi to ili ne. Kad možemo jahati na valovima rasta, puno nam je lakše i možemo usmjeriti svoj rast na mjesta koja pozivaju naš duh i uzbuđuju našu dušu.

Rast je neizbježan dok se udaljavamo od 2022. i krećemo u 2023., a čini se da je ovaj pun Mjesec naš katalizator. Budite nježni prema sebi dok se krećete kroz Mjesečeve valove rasta i ostanite otvoreni kamo ste vođeni.

Intuicija

Vjerojatno nećemo moći shvatiti da se događa nekakav rast sve do kraja mjeseca kada Mars i Merkur budu izvan svog retrogradnog puta.

Naša intuicija će također vjerojatno biti pojačana u vrijeme ovog punog Mjeseca, stoga vjerujte svojim instinktima i obratite dodatnu pozornost na sve intuitivne osjećaje koji lebde u vašem srcu.

Iako je prvi pun Mjesec u godini, ovaj puni Mjesec još uvijek je povezan s energijama prošle godine. Dakle, nemojte vršiti pritisak na sebe da smislite odluke i ciljeve ako se ne osjećate usklađenima. Znajte da imate vremena i bolje kozmičke energije za postavljanje ciljeva su na putu!

Umjesto toga, iskoristite ovaj pun Mjesec da razmislite o godini koja je prošla, da poštujete načine da unesete više usklađenosti u svoj život i da kanalizirate sve osjetljivosti u mudrost, svjesnost i veće suosjećanje.

Kopirati
Drag cursor here to close