Dva važna događaja

Pun Mjesec 7. ožujka: Očekujte da će nešto u vašem životu dobiti maksimalan značaj!

Prema tradiciji, pun Mjesec je trenutak razjašnjenja situacije, donošenja odluka i mentalne bistrine. A Djevica je, kao što znate, zemljani znak pa će pun Mjesec nositi apsolutno uzemljenu energiju.
Lifestyle / Flash | 06. 03. 2023. u 17:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

7. ožujka na nebu će se dogoditi dva važna događaja – pun Mjesec u Djevici i istovremeni prelazak Saturna u znak Riba. Zanimljivo je da se Djevica i Ribe u astrologiji smatraju oporbenim znakovima pa će s jedne strane pun Mjesec donijeti izvjesnu sigurnost u budućnost, ali sami dogovori mjestimice mogu biti nejasni.

Ovaj puni Mjesec smatra se Super Mjesecom pa očekujte da će nešto u vašem životu dobiti maksimalan značaj! Stoga, ako imate važan događaj na rasporedu oko 7.-8. ožujka, pripremite se da ćete dobiti odgovor i razjasniti situaciju, ali će vam ujedno nametnuti novu odgovornost -piše Atma.

Prema tradiciji, pun Mjesec je trenutak razjašnjenja situacije, donošenja odluka i mentalne bistrine. A Djevica je, kao što znate, zemljani znak pa će pun Mjesec nositi apsolutno uzemljenu energiju. Odjednom ćete osjetiti da su vaše hrabre ideje ili planovi koji su se nekome činili ludi – sasvim stvarni!

Pun Mjesec, poput svjetla reflektora, ovdje će istaknuti dio vašeg života na koji je vrijeme da stavite točku – završava polugodišnji ciklus kada treba napraviti analizu. Na primjer, možete dobiti zdravstvenu dijagnozu ili će vam biti dodijeljena neka pozicija, ili ćete možda morati zaposliti osobu u tim.

Djevica je također odgovorna za život, tako da možete donositi odluke koje se tiču načina života: kako jesti, koliko spavati, što jesti i gdje vježbati.

Savjeti za puni Mjesec:

Počnite se pravilno hraniti i voditi dnevnik dnevne rutine
Očistite svoj ormar od neželjenih predmeta
Očistite ona mjesta u kući gdje se neprimjetno nakuplja prljavština (Djevica voli čistoću)
Više se bavite sportom
Objesite mirisne vrećice u svoj ormar i kupite cvijeće za svoj dom.

Prognoza za sve znakove Zodijaka:

Ovan

Pun Mjesec se javlja u sektoru posla – možete završiti aktivnost ili će se dogoditi važna promjena u vašem timu (novi šef ili raspuštanje tima). Ako ste tražili povećanje plaće, dobit ćete odgovor točno na vrijeme 7. ožujka.

Također vam mogu postaviti dijagnozu, propisati liječenje – svakako ga se pridržavajte, jer ćete se od srpnja/jula morati pomno baviti svojim zdravljem.

Bik

Pun Mjesec se javlja u sektoru osobnih projekata i djece: važan događaj za dijete (završetak karijere, razvod, rođenje djeteta, trudnoća), ili ćete imati ozbiljnu promociju vašeg osobnog posla.

Općenito, činit će vam se da ste odahnuli i da kontrolirate događaje – pun Mjesec ima trigon s vašim Suncem u karti pa će postojati osjećaj sreće ili radosti.

Možda ugodna gozba, odmor, susret s voljenima.

Blizanci

Pun Mjesec se javlja u vašem stambenom sektoru, vjerojatno ćete donositi odluke o kući, stanu ili zemljištu. Možda se odlučite prodati ili kupiti nekretninu ili krenuti u obnovu stare kuće.

Također, događaj može donijeti važan sažetak u životu i u vašim temeljima. Relevantna pitanja su: tko sam ja, što je baza i oslonac u mom životu?

Djelomično se događaj može odnositi i na cilj u životu, jer bez čvrstog oslonca teško je ići naprijed. Također je vjerojatno da je općenito važan događaj u obitelji, kod roditelja ili rodbine pojava rođaka, odluka o selidbi.

Rak

Pun Mjesec se javlja u sektoru putovanja, rodbine i komunikacije: možete ići na putovanje ili će vam netko blizak doći u posjet.

Također, događaj se može odnositi na primitak nekog dokumenta – ako ste u rujnu/septembru tražili neku vrstu potvrde, putovnice ili vozačke dozvole – najvjerojatnije će vam ih sada dati.

Osim toga, možete se odlučiti za majstorski tečaj ili ćete u sklopu komunikacije s grupom ljudi naučiti gdje se profesionalno kretati.

Lav

Pun Mjesec se događa u vašem sektoru financija i samopoštovanja. Prvo, možete dobiti veliku količinu novca, poklon ili neku vrstu znaka o tome kako se drugi ponašaju prema vama.

Ako ste tražili povećanje plaće, odgovor ćete dobiti do 7. ožujka. Lavovima koji prolaze kroz osobnu krizu, pun Mjesec će vam reći što biste trebali promijeniti na sebi – ne podređivati se, već preuzeti kontrolu nad vlastitim snovima, strahovima i sumnjama.

U svakodnevnim terminima to se može izraziti kao ogromna potreba i energija da zauvijek promijenite način prehrane, krenete na dijetu.

Djevica

Pun Mjesec je u vašem znaku – vi ste u centru pažnje svemira pa se sada u vašem životu mogu dogoditi događaji koji sugeriraju koliko vaš svjetonazor i pogled na život utječu na ono što se događa.

Stvar je u tome što će pun Mjesec dati pozitivan aspekt na trigon Urana u vašem sektoru vjere. Ono u što vjerujete i što mislite da je ispravno bit će privučeno u vaš život!

Dakle, na pun Mjesec možete doživjeti proširenje pogleda na svijet, zahvaljujući razgovoru, pregledu, konzultaciji.

Čini se da vidite sebe pod svjetlima reflektora i svoj život u punom svjetlu. Stoga je vjerojatno da ćete donositi važne odluke koje se tiču vašeg tijela, izgleda, profesije, zdravlja i planova za budućnost.

Vaga

Pun Mjesec je u vašem sektoru liječenja i svega skrivenog – tajni, sumnji i strahova.

Stoga možete dobiti informacije zahvaljujući sesiji sa psihologom, koja će vam dati ideju o tome kamo ići dalje i što vas sprječava u tom kretanju.

Također možete doslovno osjetiti krizu koja se događa u vašem životu i nepovratnost budućih promjena: Mjesec u trigonu s Uranom može donijeti iznenadna otkrića i krizne događaje u životu.

Škorpion

Pun Mjesec se javlja u vašem sektoru prijatelja i istomišljenika – vjerojatno ćete postati dio tima ili prekinuti radni odnos s nekim. Također je vjerojatno da će događaj utjecati na zajednicu čiji ste član: na primjer, vaše članstvo će završiti ili će vaše učenje završiti.

Osim toga, može se dogoditi važno prijateljsko okupljanje koje djelomično može donijeti poboljšanje vašeg zdravlja.

Ako se već dugo planirate upisati u teretanu ili vas zanima neka zajednica vezana za zdrav način života, 7. ožujka možete se odlučiti pridružiti ovom krugu ljudi. To će poboljšati vaše blagostanje.

Strijelac

Pun Mjesec javlja se u vašem sektoru karijere, te na osi zanimanja i stanovanja: 7. ožujka možete završiti karijeru ili potpuno sumirati neki dio svog života.

Možete istovremeno promijeniti vektor razvoja, odlučiti se preseliti ili kupiti dom u nekom novom području. Ako se lokacija ne planira mijenjati, onda vam događaj može donijeti poziciju, status, neku vrstu različitog ranga.

Zanimljivo je da će Crni Mjesec od listopada 2023. proći kroz vaš sektor karijere, stoga budite oprezni upravo sada kada potpisujete službene dokumente.

Jarac

Pun Mjesec se pojavljuje u vašem sektoru međunarodnih odnosa i pokroviteljstva, te u vašem srodnom zemljanom znaku. To je jako dobro, jer ćete s psihološke strane osjetiti čvrsto tlo pod nogama.

Odjednom ćete do 7. ožujka shvatiti da život postaje predvidljiv i da se pojavljuje nešto što potvrđuje vaše neobične ideje ili projekte o kojima ste prije razmišljali.

Na primjer, mogli biste planirati otvoriti projekt u području turizma – i 7. ožujka dobit ćete odobrenje ili promaknuće po tom pitanju. Parnica također može završiti – najvjerojatnije u vašu korist.

Vodenjak

Pun Mjesec se događa u vašem sektoru obiteljskog kapitala – možete se odlučiti za hipoteku, zajam, ozbiljnu investiciju, koja može biti povezana s kupnjom stana ili zemljišta.

Jako vam je važno da sada osjećate stabilnost – vladar vašeg znaka do 2025. je u znaku Bika, koji je odgovoran za vaš dom i temelj u životu.

Dakle, sve ideje o poboljšanju mjesta stanovanja zapravo su povezane s činjenicom da ćete se za nekoliko godina uhvatiti u koštac s poslom – možda čak i kod kuće. To znači da vaš smještaj mora zadovoljiti vaše zahtjeve.

Ribe

Pun Mjesec je u opoziciji s vašim znakom i stvara neku vrstu sukoba – odjednom možete osjetiti određenu težinu obveze prema drugim ljudima. To je zato što na isti dan – 7. ožujka Saturn ulazi u vaš znak.

Stoga će na pun Mjesec biti jasno istaknut odnos sa suprugom, kolegama ili partnerima (klijentima). Moguće je da će se vaša voljena osoba odlučiti vjenčati, razvesti ili učiniti neku drugu važnu stvar.

Također, isti sektor je nadležan za pravne dokumente, što znači da možete potpisati ili ispuniti ugovor o radu ili potpisati važan dokument koji regulira vaše aktivnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close