Radionice

Prijedor i Mostar: Poziv mladima za sudjelovanje u projektu ''Misli, osjeti''

Program obuhvaća radionice putem Zoom aplikacija i zajedničke radionice za sve sudionike kako u Mostaru tako i u Prijedoru.
Lifestyle / Flash | 22. 05. 2021. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje za edukaciju i razvoj „Dignitet“ iz Mostara i Udruženje građana “Psiholuminis” iz Prijedora provode projekt pod nazivom “Misli, osjeti”.

Cilj projekta je pomoći mladim ljudima u pomjeranju ka kritičkom mišljenju radi boljeg prihvaćanja drugih i drugačijih, smanjenju predrasuda i netolerancije.

Multikulturalnost i multietničnost je bogatstvo koje trebamo prihvatiti a ne razlog za netrpeljivost i neprihvaćanje.

Pozivamo vas da se uključite u ovaj projekt i da budete dio promjene kako na ličnom tako i na društvenom planu po pitanju bolje međuvjerske, međuetničke i međukulturalne tolerancije, poručuju organizatori.

Program obuhvaća radionice putem Zoom aplikacija i zajedničke radionice za sve sudionike kako u Mostaru tako i u Prijedoru.

Na radionice se mogu prijaviti mladi ljudi dobne granice između 18 i 26 godina sa područja gradova Mostar i Prijedor.

Mladi, sudionici projekta, imaće priliku da kroz suradnju i povezanost gradova Mostar i Prijedor, te kroz međusobnu posjetu, razvijaju kapacitete za mirno rješavanje nesuglasica, suživota i tolerancije.

Rok za prijavu ističe 26. svibnja 2021. godine u ponoć. Selekcija kandidata bit će završena 27. svibnja, izborom onih koji pokažu najveću zainteresiranost i motivaciju te obavežu se na aktivno sudjelovanje. O konačnim rezultatima bit će obavješteni samo oni koji budu izabrani za učešće u programu.

Troškove putovanja, smještaja i ishrane snose organizatori.

Prijava se vrši popunjavanjem upitnika koji se nalazi ovdje

Dodatne informacije mogu se zatražiti putem e-mail adresa: [email protected] i [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close