Glazbeni spektakl

Predstavljamo LINEUP 10. Mostar Summer Festa!

Glazbu i ljeto i sunce ove godine raširenih ruku publika će dočakti 4., 5. i 6. kolovoza u samom centru grada, na terenu SC Kantarevac.
Lifestyle / Flash | 05. 05. 2022. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Summer Fest slavi 10 godina. I slavi ih jako i sa stilom, poručuju organizatori.

Sjajno ljeto je pred vama jer kombinacija mladosti i iskustva donosi provjereni stari i moderni novi zvuk u Mostar i Bosnu i Hercegovinu. Glazbu, ljeto i sunce ove godine raširenih ruku publika će dočakti 4., 5. i 6. kolovoza u samom centru grada, na terenu SC Kantarevac, gdje se održava 10. po redu Mostar Summer Fest u organizaciji Udruge za promicanje urbane kulture u HNŽ.

Prljavo Kazalište, Galija, Psihomodo Pop, pojačani glasnim i moćnim Repetitorom i ljevorukim electro-disco-indie rock duom Buč Kesidijem, predvode gitarsku postavu festivala. Hip hop postavu ove godine predvode beskompromisni Smoke Mardeljano, Krankšvester, Frenkie, Kontra & Indigo i Živac Maradona, a moderni zvuk koji je zapalio regiju donose Z++ i Muha. Plesa neće nedostajati uz irski ritam Orthodox Celtsa, nostalgiju i duh istinskog EKV-a će pružiti EKV project band Deca iz vode, dok će Sm4llpox stage okupirati s modernim alter rockom.

Prve festivalske večeri, u četvrtak 4.8., ulaz će biti BESPLATAN za sve posjetitelje. Već od danas najbrža i najvjernija festivalska publika u prodaji može naći Early Bird festivalske ulaznice, po promotivnoj cijeni od samo 29 KM. Ponuda traje 7 dana ili do isteka zaliha, a kupnjom ovih ulaznica štedite 52%! Budite jako brzi i odmah osigurajte svoje ulaznice putem sustava kupikartu.ba

Za sve detaljnije informacije pratite službenu stranicu festivala www.mostarsummerfest.com, kao i Facebook i Instagram kanale.

Video: Mostar Summer Fest 2021 - Official Aftermovie
Kopirati
Drag cursor here to close