Posljednji pozdrav Šari

Poslušajte pjesmu benda Pikova Dama posvećenu preminulom prijatelju

Pjesma pod nazivom "Zadnja noć" treća je pjesma mostarskog benda sastavljenog od iskusnih glazbenika, koji su u nju unijeli svoje već proživljene emocije.
Lifestyle / Flash | 09. 03. 2022. u 17:29 Bljesak.info
Pikova Dama Zadnja Noc

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednja noć sve nas čeka, gubitak voljene osobe ili naš odlazak u očima onih koji nas vole, to je tema pjesme koju je bend Pikova Dama snimio u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru.

Tema koja je svakako neizbježna, ali koja nas uvijek zateče nespremne, ovaj put sublimirana je u pjesmi "Zadnja noć", koju je bend posvetio nedavno preminulom prijatelju, uvijek omiljenom gitaristi, Nedimu Šariću – Šari.

U produkciji Saše Karabatka, prekaljenog majstora na mikseti, i uz asistenciju Adina Šarića, pjesma je specifična i po recitalu kojeg izvodi pjevač Siniša Točaković - Toča , koji je upravo kao vokal bio član benda kojeg je gitarom i autorski predvodio pokojni Šara.

Uz punu potporu Muzičkog centra Pavarotti, gdje je urađen i mastering, te puno razumijevanje direktorice Tajme Guzin, ova pjesma ostaje zapisana kao posljednje zbogom benda Pikova Dama jednom velikom mostarskom talentu, ali prije svega velikom prijatelju i dobrom čovjeku, Nedimu Šariću- Šari.

Kopirati
Drag cursor here to close