Forever Young

Portugalski magazin tvrdi kako Ronaldo botoksom tretira lice

Lifestyle / Flash | 26. 10. 2016. u 22:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošloga tjedna Cristiano Ronaldo je na svome Instagramu objavio sliku s neobičnom maskom na licu, a portugalski magazin 'VIP' piše kako se ovaj 31-godišnji nogometaš Reala redovito 'popravlja' botoksom.

Na gumiranu masku je nanesen specijalni gel kojim se uklanjaju akne i nečistoće s kože, ali portugalski magazin smatra kako ovaj tretman nije sam po sebi dovoljan da bi se Ronaldovo lice 'izravnalo' i izgledalo glatko i mlado.

"VIP" piše da se trostruki dobitnik Zlatne lopte (2008., 2013. i 2014.) redovito šprica botoksom.

Njegovi troškovi za uljepšavanje lica već se mjere tisućama eura.

Osim toga, ljetos je estetski kirurg Alex Karidis za engleski "The Sun" kazao kako sve ukazuje na to da Ronaldo redovito botoksom tretira dijelove lica oko očiju i čelo. U suprotnome, kazao je ovaj liječnik, koža mu ne bi izgledala tako glatko i 'bez greške'.

I dok se nagađa kojim sredstvima se Ronaldo služi kako bi ostao 'vječno mlad i lijep', njegova igračka stvarnost u ovoj sezoni je iznimno loša.

U dosadašnjih šest nastupa u La Ligi postigao je samo dva gola, a toliko je još dodao u Ligi prvaka, doduše u samo tri utakmice.

Trener Zinedine Zidane pak smatra kako će se Ronaldo opet vratiti u svoju standardnu formu i dostignuti uobičajenu normu od 2-3 gola po utakmici.

Kopirati
Drag cursor here to close