Dobro bi došla Mostaru

Pooper - aplikacija za čišćenje psećeg izmeta

Lifestyle / Flash | 21. 07. 2016. u 14:06 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pooper app je nova aplikacija za koju, sudeći po Twitteru, mnogi nisu sigurni jeli stvarna, a sigurno bi bila idealno rješenje i za Mostar.

Inače, aplikacija je zamišljena kao pomoć vlasnicima pasa koji ne mogu, neće ili se stide pokupiti izmet za svojim psom. Jedino što je potrebno je imati pametni telefon, fotografirati mjesto gdje je vaš ljubimac obavio nuždu te fotografiju zajedno s lokacijom poslati na pooper servis. Nakon što primi lokaciju, servis pošalje svog djelatnika da pokupi 'nered', a vi mirno možete nastaviti šetnju s psom.

Kako se navodi na stranici ove aplikacije 'Pooper' je osmišljen prvenstveno radi očuvanja čistoće gradskih ulica, parkova i dvorišta, kako zbog ljudi, tako i zbog pasa. Sklanjanje psećeg izmeta s ulica, kažu kreatori aplikacije, pomaže u sprječavanju širenja bolesti i bakterija.

Stvarna ili ne ideja je super, a sigurno bi dobro došla i Mostaru, gdje se je rijetkost vidjeti vlasnike pasa da čiste izmet za svojim ljubimcima.

Bljesak.info je već pisao o problemu ''kakica'' na ulicama Mostara, a da ova aplikacija postoji na našim područjima možda bi pomogla da se skloni pseći nered s ulica, samo je pitanje tko će očestiti ostali nered.

Kopirati
Drag cursor here to close