Svjetski arhitekt radio dizajn

Pogledajte prve fotografije gay bara u Dubrovniku

U staroj jezgri grada Dubrovnika otvara se prvi gay bar, a inspiracija za njegovo uređenje stiže iz londonskog members kluba Annabel's.
Lifestyle / Flash | 05. 05. 2022. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dubrovnik se svojim znamenitostima uvukao pod kožu zaljubljenicima u povijesnu baštinu, ali i svima onima koji žude za dobrim provodom. Iako Dubrovnik nazivaju ‘Jadranskim biserom’ jer nudi bogatu gastro ponudu, domaćim stanovnicima i stranim turistima ipak nedostaju mjesta koja podsjećaju na najveće svjetske metropole, piše N1

Tim povodom dubrovački ugostitelji su odlučili obogatiti ‘Grad opasan zidinama’ novom lokacijom koja će privući LGBTQ+ populaciju. Riječ je o novom, prvom gay baru smještenom u staroj jezgri grada između kamenih ulica i povijesnih građevina, koji nosi naziv Milk.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by N1 Croatia (@n1croatia)

Inspiraciju su pronašli u najboljem londonskom members klubu Annabel’s. Budući da je spomenuti klub bio svojevrsni uzor, prostorom Milk bara dominiraju ogledala, baršun, šaroliko cvijeće, životinjski uzorci, kao i drugi neizostavni detalji koji podsjećaju na popularna mjesta svjetskih metropola. Cjelokupno uređenje interijera potpisuje arhitekt Bojan Šupeljak, poznat po odrađenim brojnim svjetskim projektima.

Kopirati
Drag cursor here to close