Podcast ''Sredinom''

VIDEO | Nataša Jekić: Ja sam tipični autokrata, nisam liberal

''Žene su se porađale u najprimitivnijim uvjetima tada. U najtužnija i najteža vremena radila sam najljepši posao, donosila sam na svijet nove živote'', kazala je Nataša između ostalog za Bljesak.
Lifestyle / Flash | 08. 06. 2023. u 11:34 M.L. | Bljesak.info
Nataša Jekić

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nataša Jekić bila je gošća 46. izdanja podcasta ''Sredinom''.

Voditeljica i koreografkinja plesnog studija Mo Stars, gradska vijećnica u Mostaru i nekadašnja medicinska sestra u mostarskoj ratnoj bolnici govorila za Bljesak.info govorila o skoro 30 godina postojanja plesnog simbola Mostara, svojim plesnim počecima već sa šest godina u Abraševiću, potom u Camaradu, a onda je došao nesretni rat i sve je stalo. Nataša se tada dobrovoljno javlja da pomogne kao medicinska sestra, obzirom na njezino znanje iz Srednje medicinske škole.

''Žene su se porađale u najprimitivnijim uvjetima tada. U najtužnija i najteža vremena radila sam najljepši posao, donosila sam na svijet nove živote'', kazala je Nataša između ostalog.

Jekić je radila i kao koreograf ceremonije otvaranja obnovljenog Starog mosta sa pokojnim Sulejmanom Kupusovićem, a iza nje su brojni uspješni projekti, natjecanja, festivali, medalje, humanitarni rad...

Osim toga, trenutačno kao vijećnica u GV Mostara nastoji kako i sama kaže ''napraviti Mostar boljim mjestom za življenje''.

U njezinoj obitelji je ''veliki mix'' vjera i nacija, ali to je samo bogatstvo a nikako prepreka u bilo čemu.

O tome kako uzima mobitele svojim plesačicama u momentu kad idu na putovanja, što podrazumijeva disciplina u klubu, kakvo je bilo njezino djetinjstvo u Mostaru prije rata te brojnim drugim zanimljivim temama govorila je za podcast ''Sredinom''.

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close