Informirajte se

Planovi za vikend? Evo kakvo nas vrijeme očekuje

Prvog dana vikenda u Bosni i Hercegovini očekuje se djelomično vedro vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom prije podne.
Lifestyle / Flash | 23. 06. 2023. u 08:24 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sljedećih dana u Bosni i Hercegovini očekuje se promjenljivo vrijeme djelimično sa lokalnim pljuskovima i temperaturama koje će se kretati od devet do 31 stupanj Celzijusa.

"U Bosni i Hercegovini veći dio dana sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. U poslijepodnevnim i večernjim satima jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će usloviti obilnije pljuskove sa grmljavinom i jakim udarima vjetra. Lokalno moguća pojava grada", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 17 i 23 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 31 i 37 stupnjeva Celzijusa.

Prvog dana vikenda u Bosni i Hercegovini očekuje se djelomično vedro vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom uglavnom prije podne. Na jugu i istoku Hercegovine lokalnih pljuskova može biti i u drugom dijelu dana. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 22 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24, na jugu zemlje do 28 stupnjeva Celzijusa.

U nedjelju u Hercegovini sunčano vrijeme, a u Bosni sa umjerenom oblačnosti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između devet i 14, na jugu zemlje do 20 stupnjeva Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24, na jugu zemlje do 28 stupnjeva

U ponedjeljak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između devet i 14, na jugu zemlje do 18 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 28, na jugu zemlje do 31 stupanj.

Kopirati
Drag cursor here to close