Kultni lik generacije

Pamela Anderson se vraća u 'Baywatch'

Lifestyle / Flash | 23. 04. 2016. u 07:46 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pamela Anderson pridružit će se glumačkoj postavi filma Baywatch, temeljenog na istoimenoj seriji koja je glumicu lansirala među zvijezde. Vijest je na svom Instagram profilu objavio Dwayne "The Rock" Johnson, novi Mitch Buchannon.

"Svijetu je predstavila 'C.J. Parker' i postala kultni lik generacije - u najuspješnijoj seriji svih vremena.", napisao je The Rock uz sliku sa Pamelom. "Zadovoljstvo mi je pružiti dobrodošlicu Pameli Anderson, predivnoj kao i uvijek, u našu Baywatch ekipu. Ne bismo mogli napraviti ovaj film bez tebe."


Pamela je glumila C.J. Parker u originalnoj seriji od 1992. pa do 1997. godine. No u filmu neće moći reprizirati svoju kultnu ulogu jer se u njoj već nalazi model Kelly Rohrbach tako da nije poznato koju će ulogu preuzeti. Ista je stvar sa Davidom Hasselhoffom, koji je u originalu glumio Mitcha Buchannona, prenosi MojTV.hr.

Muscle contest with @therock .... I feel like I won. #BAYWATCH baby!

Fotografija koju objavljuje @kellyrohrbachOžu 4, 2016 u 5:36 PST


Uz stare zvijezde Pamelu i Hoffa, glavne uloge u novom filmu imaju The Rock i Zac Efron, a uz njih se nalaze i Rohrbach, Priyanka Chopra, Charlotte McKinney, Alexandra Daddario, Hannibal Buress i Ilfenesh Hadera.

Film se u kinima očekuje 19. svibnja 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close