'Gluposti'

Ovi horoskopski znakovi ne vjeruju u horoskop

Kada im dobro ide i kad su navodi u horoskopu pozitivni, oni često vjeruju u astrologiju. Čim se pojavi nešto što im u horoskopu ne odgovara, oni odbacuju bilo kakvu mogućnost da u astrologiji ima bilo što osim sranja.
Lifestyle / Flash | 18. 07. 2021. u 17:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerovanje u horoskop i odbacivanje bilo kakvih navoda o osobinama pojedinog znaka upravo je jedna od osobina četiri horoskopska znaka koje nitko ne može uvjeriti da u astrologiji "ima nešto".

Ruku na srce, milijuni ljudi ne vjeruju u horoskop i smatraju ga teškim glupostima, ali najčešće su to ova četiri znaka, prenosi Index.

Jarac

Teško ćete Jarčeve uvjeriti da imaju osobine klasičnog jarca. On je tvrdoglav i čvrsto stoji na zemlji. Teško mijenja stav o bilo čemu, a rasprave o onom u što se ne kuži dovoljno jednostavno odbacuje.

Djevica

I Djevica mrzi sve što nije znanstveno utemeljeno. Djevica obožava analizu i detalje. Djevice teže savršenstvu i jako često su uvjerene da su savršene, stoga im ne odgovara slušati osobine svog znaka koje se ne poklapaju s njihovom slikom o samima sebi.

Blizanci

Kada im dobro ide i kad su navodi u horoskopu pozitivni, oni često vjeruju u astrologiju. Čim se pojavi nešto što im u horoskopu ne odgovara, oni odbacuju bilo kakvu mogućnost da u astrologiji ima bilo što osim gluposti.

Bik

Bika ćete prepoznati po tome što ne vjeruje u astrologiju i govori da on, kao Bik, nema nijednu osobinu svog horoskopskog znaka.

Kopirati
Drag cursor here to close