Ističu se

Ovi horoskopski znakovi najviše varaju

Blizanci su najskloniji prevari svog partnera jer su društveni znak. Izvana djeluju iskreno, nevino i ugodno, no iznutra mogu izdati partnera.
Lifestyle / Flash | 12. 01. 2024. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoje horskopski znakovi koji su skloni prevarama i skrivanju. Ističu se u varanju i skrivanju zabranjene veze od trenutnih partnera. Postoje neki koji ne samo da varaju, već i paze da ne budu uhvaćeni kako bi mogli nastaviti varati, prenosi 24sata pozivajući se na Pinkvilla.

Ovan

Ovan donosi brze odluke i najvjerojatnije će napustiti privrženu vezu zbog kratke afere. Ponekad će ići toliko daleko da će prikriti vezu od trenutnog partnera kada varaju. Oni mogu djelovati u skladu s onim što im se u tom trenutku čini ispravnim.

Blizanci

Blizanci su najskloniji prevari svog partnera jer su društveni znak. Izvana djeluju iskreno, nevino i ugodno, no iznutra mogu izdati partnera, pa čak i prikriti istinu kako bi održali jaku vezu s drugim partnerom. Ovaj znak sklon je varanju jer mu veze brzo dosade i uvijek traži nešto uzbudljivo.

Vaga

Vaga često lovi aferu kada stvari u trenutnom odnosu izmaknu kontroli. Varaju partnera i pokrivaju svoju nezakonitu vezu. Vaga odabire sakriti aferu radije nego se upuštati u rasprave jer ne žele narušiti postojeću vezu, piše Pinkvilla.

Škorpion

Čak i ako nikada ne postoji dobar razlog za prevaru, tipični lojalni i posvećeni Škorpion će to učiniti zbog velike emocionalne udaljenosti od partnera. Varali bi i prikrivali preljub jer ne žele uvrijediti partnera. Imaju sposobnost sakriti tragove jer su vrlo tajnoviti i mogu to činiti vrlo učinkovito, a da ne budu uhvaćeni.

Strijelac

Dugoročno razmišljanje o vezi s nekim protivi se svemu u što oni vjeruju, jer ovaj znak govori o željama u pogledu uživanja u životu i ne shvaćaju ga preozbiljno. Strijelac se ne obvezuje brzo i skloni su prevariti nekoliko partnera, a ponekad čak uspijevaju i prikriti nevjeru od partnera. Žele zadržati sve, i stoga vjeruju u kontrolu vlastitih poslova jer se boje da će nešto izgubiti.

Kopirati
Drag cursor here to close