Idila završila neslavno

Otkriveno što se događalo u avionu pred razvod Angeline i Brada

Par se upoznao na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', a započeli su svoju strastvenu vezu zapravo trenutno kada su se ugledali. Brad se zbog Angeline razveo od Jennifer Aniston, a već sljedeće godine s Angelinom je dobio i dijete.
Lifestyle / Flash | 19. 08. 2022. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su početkom svoje ljubavne romanse podigli puno prašine, Brad Pitt i Angelina Jolie jednako su toliko prašine podigli i svojim razvodom.

Naime, par se upoznao na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', a započeli su svoju strastvenu vezu zapravo trenutno kada su se ugledali. Brad se zbog Angeline razveo od Jennifer Aniston, a već sljedeće godine s Angelinom je dobio i dijete. Par je zajednički dobio troje biološke djece, a vjenčali su se nakon godina i godina veze 2014. godine, no na kraju je idila završila neslavno – i na veliki šok javnosti.

Foto:Getty Images / Brad Pitt i Angelina Jolie 

Brad i Angelina nekoć su bili zlatni par Hollywooda

Angelina je podigla zahtjev za razvod 2016., a sve do danas svi sporovi između Angeline i Brada, nekoć zlatnog holivudskog para, nisu razriješeni. Iako su mnogi bili uvjereni kako se radi o savršenom paru koji uživa u obiteljskoj idili, stvarnost je bila daleko od istine.

Napokon je sada, šest godina od početka brakorazvodne parnice Brada i Angeline, otkriveno i što je uzrokovalo nagli prekid njihovog odnosa – koji je danas toliko toksičan, piše story.hr. Naime, prema izjavama svjedoka, pred kraj njihova braka Angelina i Brad su se neprestano seksali, ali samo kako bi zatomili silni bijes koji su osjećali jedno prema drugome.

Foto:Getty Images / Brad Pitt i Angelina Jolie 

Par nije znao komunicirati već se samo seksati

Kada pak ne bi stigli stići do kreveta, sukobljavali su se i fizički, a Brad se navodno od muke odao alkoholu. Poznato je tako da je njihovom razvodu prethodio veliki sukob i fizički obračun u njihovom privatnom avionu. Otkriveno je da je zbog tog incidenta u FBI-u pokrenuta istraga protiv Brada, a da ga je prijavila Angelina – no dosad se nije točno znalo zašto.

Foto:Getty Images / Brad Pitt i Angelina Jolie 

Sada pak znamo da je, prema pisanju stranih medija, Angelina FBI agentu rekla kako je Brad fizički i verbalno zlostavljao njihovu djecu, a jedan od najžešćih okršaja dogodio se upravo tijekom tog leta. Tako je glumica tvrdila da ju je Brad zgrabio pred djecom, odveo u WC i lupio joj glavom o zid.

Brad i Angelina s njihovom djecom

Cijelo je vrijeme vikao da ona uništava njihovu obitelj, a Angelina je tada zadobila više lakših fizičkih ozljeda, uključujući i ozljedu lakta zbog koje je morala ići na fizioterapiju.

Najgore u cijeloj priči je to što su cijelu ovu scenu vidjela djeca para, a koja su ostala tim prizorom posve traumatizirana. Brad se sukobio s najstarijim posvojenim sinom Maddoxom, a navodno je cijeli avion odzvanjao od plača djece zbog žestokog okršaja supružnika.

Tijekom tog leta jedan od sinova nazvao je Pitta šu***om dok su stajali ispred vrata toaleta, Pitt je izgledao kao da će napasti sina, stoga je Angelina uskočila u svađu. Ona ga je uhvatila s leđa za vrat kako bi ga obuzdala, a on je zabacio svoje tijelo unatrag zbog čega je Angelina udarila u stolice iza njih. Glumica tvrdi da je zbog toga zadobila ozljede leđa i lakta, kao i ranu koja izgleda poput opekline na ruci.

Brad je razbijao i boce skupocjenog vina, a navodno je šteta na avionu iznosila više o

Foto:Getty Images / Brad Pitt i Angelina Jolie 

d 25.000 dolara. Jolie je rekla kako se njezin suprug ponašao nerealno te da je osjećala da se mora razvesti istog trena – jer mu više nije bilo spasa. Za sve je okrivila njegov alkoholizam, a pokrenuta istraga značila je da je Brad godinama prije svakog viđanja svoje djece trebao biti testiran na drogu.

Od bračne idile došli su do sudskih parnica koje i dalje traju

Razlog razvoda ovog idiličnog para tako je bio manjak komunikacije od samog početka. Iako su se ludo voljeli, svoju su ljubav znali izraziti samo kroz divlji seks – i ništa više. Iza zatvorenih vrata često su se svađali, a kako su godine prolazile Angelina je pala u depresiju, a Brad se odao čarima opijata.

Foto:Getty Images / Brad Pitt i Angelina Jolie 

Obitelji je presudila Angelinina depresija i Bradova agresivnost

Naravno, jedno za drugo više nisu imali razumijevanja pa su njihovi prizori iz bračnog života izgledali točno kao i scene iz filma na čijem su se setu upoznali. Podsjetimo se, 'Gospodin i gospođa Smith' prati radnju bračnog para koji ima tajni zadatak da jedno drugo ubiju – a Angelina i Brad su se silnim fizičkim i verbalnim obračunima kod kuće doista i doveli u situaciju da zamalo to i učine.

Kopirati
Drag cursor here to close