Ljubazno osoblje

Nešto ljepše: Dosadila su nam lica političara na Sajmu

Lidera, čelnika, dužnosnika… smo se nagledali i njihovih lica pune su naslovnice i bez ovakvih manifestacija.
Lifestyle / Flash | 10. 04. 2018. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se političari i razni dužnosnici na gospodarskom Sajmu u Mostaru dođu poslikati samo tijekom otvaranja, za pravo gostoprimstvo zadužene su sajamske hostese.

Foto: Bljesak.info / Ljepša strana Sajma 2018.

Lidera, čelnika, dužnosnika… smo se nagledali i njihovih lica pune su naslovnice i bez ovakvih manifestacija. Stoga, smo fotoaparatima uhvatili nasmiješena lica onih koji će vas sa smiješkom dočekati i ispratiti sa Sajma.

Mostarski sajam trajat će do 14. travnja a na njemu se tradicionalno predstavljaju gospodarski subjekti iz gotovo svih grana gospodarstva, među kojima prednjače poljoprivreda, gastronomija, turizam i uslužne djelatnosti, zatim elektroindustrija i IT sektor.

Sastavni dio mostarskog sajma su i njegove dvije podsajamske manifestacije - Sajam turizma te Sajam knjige i grafičke industrije.

Održat će se i brojne tematske konferencije, forumi, stručni skupovi i B2B razgovori. Među ostalim, planirano je održavanje dvodnevne konferencije Inicijative 16+1 "Jedan pojas – jedan put", na kojemu će sudjelovati predstavnici 16 zemalja jugoistočne Europe i Kine, zatim konferencija "Komunikacijski sustavi" u okviru koje će biti predstavljena južna trasa koridora 5C te okrugli stol o maslinarstvu u Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close