Već duži niz godina kritizira Izrael

Bivša porno glumica Mia Khalifa podržala Hamas, Playboy prekinuo saradnju s njom

''Mia je dala odvratne i prijekorne komentare slaveći Hamasove napade na Izrael i ubojstva nevinih muškaraca, žena i djece", navodi se u priopćenju Playboya.
Lifestyle / Flash | 10. 10. 2023. u 20:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Mia Khalifa

Nekadašnja glumica u filmovima za odrasle Mia Khalifa pružila je podršku Hamasu u sukobu s Izraelom, a to ju je koštalo suradnje s Playboyem.

Tridesetogodišnja Khalifa već duži niz godina kritizira Izrael te pruža podršku palestinskim borcima, a sada na društvenim mrežama ima brojne objave protiv Izraela. "Ako pogledate situaciju u Palestini i niste na strani Palestinaca, onda ste na pogrešnoj strani aparthejda, povijest će to s vremenom pokazati", rekla je Khalifa koja je imala i poruku za Hamas, prenosi Index.

"Molim vas, može li neko reći borcima za slobodu u Palestini da okrenu svoje mobitele i snimaju horizontalno", navela je u objavi.

Unatoč kritikama koje je dobila, Khalifa se tu nije zaustavila te je optužila Kylie Jenner za neinformiranost o geopolitici Bliskog istoka. Jenner je, naime, pružila podršku Izraelu, a nešto kasnije je izbrisala svoju objavu.

"Ako postoji pravo novinarstvo, sljedeća osoba koja bude razgovarala s Kylie Jenner pitat će je za mišljenje o geopolitičkim tenzijama na Bliskom istoku te neće skretati pogled dok ona ne sastavi jednu rečenicu jer očigledno želi imati stav pred svojih 400 milijuna pratitelja", zaključila je Khalifa.

Osim toga, u više objava je ismijavala konflikt te je navela da su "cionistički režim aparthejda srušili gerilski borci u lažnim Guccijevim majicama". Nakon toga je reagirao Playboy te ugasio njezin kanal na svojoj platformi.

"Obavještavamo vas da smo odlučili prekinuti suradnu s Mijom, uključujući brisanje njenog Playboy kanala na našoj platformi za kreatore. Mia je dala odvratne i prijekorne komentare slaveći Hamasove napade na Izrael i ubojstva nevinih muškaraca, žena i djece", navodi se u priopćenju Playboya.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mia K. (@miakhalifa)

Kopirati
Drag cursor here to close